Ne piše mu se dobro

Ognjen razljutio šefove, javila se i njegova supruga, a Jelena objavila fotografiju s Duškom iz Kine

Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Duško Tošić (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) +0 Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Galerija

I dok u Srbiji svako malo cure nove informacije o skandalu, Jelena i Duško uživaju u Kini s kćerima

Mladom nogometašu Ognjenu Vranješu ne piše se dobro nakon seks-skandala u koji se upetljao s pjevačicom Jelenom Karleušom.

Pogledaj i ovo Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Dosta joj je! Ognjena Vranješa napustila supruga Danijela te mu poručila: "Mrtav si za mene"

Podsjetimo, Vranješ se u okršaj s navodnom ljubavnicom Jelenom i njezinim suprugom Duškom Tošićem upetljao još na Badnjak kada se pročulo da posjeduje fotografije Jelene u golišavim i eksplicitnim izdanjima, a zatim ih je i objavio.

Jelena mu nije ostala dužna, pa je danas na društvenim mrežama objavila fotografiju njegovog spolovila, onu na kojoj ju on u suzama preklinje da bude s njim, a poručila mu je i kako više nigdje neće igrati nakon što ona završi s njim zbog napada na njezinu obitelj. Jelena tvrdi kako su fotografije fotošopirane te kako Ognjen treba pomoć, a najavila je i tužbe iz daleke Kine u koju je otputovala s kćerima suprugu koji igra za tamošnji klub.

I dok u Srbiji svako malo cure nove informacije o skandalu, Jelena i Duško u Kini vrijeme provode u šetnji s kćerima, što se može vidjeti na fotografiji koju je objavila sama pjevačica na Instagram pričama prije nekoliko sati. Da stvar bude još gora, i Ognjem ima suprugu i maloljetnu kćer.

"Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!!", poručila mu je Jelena u poruci te spomenula suprugu Danijelu o kojoj se ne zna puno, no kako javlja Kurir, ona je danas na Facebooku objavila fotografiju s njim i kćerkicom te time dokazala kako čuva suprugova leđa i u ovakvim nimalo ugodnim situacijama za niti jednu upetljanu stranu.

Vijesti su brzo došle i do Belgije, točnije nogometnog kluba Anderlecht za koji Ognjen igra i koji navodno već neko vrijeme nije zadovoljan ponašanjem svog igrača. Prema pisanju bosanskog Avaza, čelnici kluba šokirani su informacijama i fotografijama koje su došle do njih. Navodno Vranješ ima i lošu krvnu sliku zbog koje ne dolazi na treninge, a ovo je samo jedan u nizu skandala koje je priuštio svojim šefovima, jer je odavno poznat po usmenim obračunima s navijačima. Navodno je nogometaš ispucao sve kredite kod njih pa mu aktivno traže zamjenu.

"Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni dijelovi tijela nisu moji... da žena sa slika na trbuhu nema 3 carska reza i madeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zbog tiraža sredili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj", napisala je prije nekoliko minuta Jelena na Facebooku.

Svojedobno je Ognjen imao i kratku aferu s još jednom poznatom srpskom pjevačicom Katarinom Grujić s kojom je fotografiju poljupca objavio na Instagramu, što je napravila i ona, a navodno mu je tu aferu supruga jedva oprostila, no na kraju je to učinila zbog djeteta.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Seks-skandali (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Dara Bubamara (FOTO: Instagram) +0 Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Celebrity Kad stvari odu predaleko: Srbija je puna seks-skandala, evo čije su sve fotografije i snimke izašle na vidjelo

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Anna Faris (Foto: AFP) +2 Anna Faris i Michael Barrett (Foto: Profimedia) Celebrity Glumac se zaručio godinu i pol nakon razvoda, njegova bivša postala hit zbog onog što mu je napisala

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) +3 Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna glumica hvatala dečka za "nezgodno" mjesto na spoju, paparazzi sve snimili

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) +5 Selena Gomez (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon mjeseci izbivanja iz javnosti i psihičkog sloma, konačno se oglasila: "Ponosna sam na osobu koja postajem"
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene