Jelena Rozga pozirala je u crnoj haljini bez naramenica koja je istaknula njen dekolte.

Galerija


Jelena Rozga (43) podijelila je seksi fotografiju i pokazala zašto se često nalazi na listama najljepših Hrvatica.

Vezani članci Jelena Rozga Rozga podijelila snimku svojeg prvog nastupa i otkrila da ima razloga za slavlje, čestitke pristižu sa svih strana Jelena Rozga Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

"Ni kiša nam ne može pokvariti dobro raspoloženje", napisala je pjevačica. Jelena je pozirala u crnoj haljini bez naramenica koja je istaknula njezin dekolte, a usne je našminkala crvenim ružem dok joj je kosa bila raspuštena i blago valovita. 

Pratitelji na Instagramu su imali samo riječi pohvale za Rozgin izgled. "Sunce", "Na svijetu najljepša", "Predivna", "Senzualno", "Lijepa. Sviđa mi se tvoja haljina", "Ti si lijepa Splićanka", "Sve si zgodnija", komentirali su. 

Inače, Jelena je nedavno u intervjuu za Gloriju progovorila o tome da joj je prije tri godine dijagnosticiran ozbiljan srčani poremećaj.

"Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio siječanj, a prethodna godina mi je bila iznimno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti", prisjetila se Rozga te dodala da i štitnjaču već godinama drži pod kontrolom pomoću lijekova.

Probleme sa srcem otkrila je u siječnju 2018. godine, kada joj se dogodio iznenadni napadaj, a istaknula je da nakon toga nije imala većih problema.

"Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osjećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pjevati i plesati sa svojom publikom. Najvažnije je da se što manje uzrujavam, i to ne samo zbog srca nego i zbog štitnjače", rekla je pjevačica. Naime, prije 15 godina otkrila je da ima i probleme sa štitnjačom, zbog čega je, uz sve ostale simptome, sklona promjenama raspoloženja.

Lopez opasno visoko podigla haljinu pa pokazala istreniranu stražnjicu, zanimljiva je ruka koja se našla u kadru na tom području

Iva Šarić pokazala kako izgleda samo mjesec dana od rođenja sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem