Jelena Rozga u velikom intervjuu za Gloriju otkrila je da joj je 2018. godine dijagnosticirana tahikardija, a dotakla se i svojeg ljubavnog života.

Galerija


Povodom 25 godina karijere pjevačica Jelena Rozga (43) dala je veliki intervju za tiskano izdanje časopisa Gloria, u kojem je otkrila neke nepoznate stvari o svojem privatnom životu, među ostalim i da joj je dijagnosticiran ozbiljan srčani poremećaj.

Vezani članci Jelena Rozga Pogledajte preslatki Rozgin video iz vremena kad je imala 16 godina, priznala o kojoj je karijeri tad sanjala: “Baš si cukar” Jelena Rozga Omiljena Splićanka pokazala kako je izgledala prije 20 godina, neki su pomislili da je fotografija sada snimljena

"Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio siječanj, a prethodna godina mi je bila iznimno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti", prisjetila se Rozga te dodala da i štitnjaču već godinama drži pod kontrolom pomoću lijekova.

Probleme sa srcem otkrila je u siječnju 2018. godine, kada joj se dogodio iznenadni napadaj, a istaknula je da nakon toga nije imala većih problema.

"Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osjećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pjevati i plesati sa svojom publikom. Najvažnije je da se što manje uzrujavam, i to ne samo zbog srca nego i zbog štitnjače", rekla je pjevačica. Naime, prije 15 godina otkrila je da ima i probleme sa štitnjačom, zbog čega je, uz sve ostale simptome, sklona promjenama raspoloženja.

"Najgore je zapravo mojim prijateljima jer mijenjam raspoloženja. Kad sam nervozna, uvijek im kažem: 'To je moja štitnjača.' Kad sam u prevelikom stresu, ona potpuno poludi. Najgore mi je kad se dogodi dan kad imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvijek možeš sakriti, ali kapci, oči, usta... Znam biti potpuno neprepoznatljiva", rekla je Jelena.

Pjevačica je progovorila i o agoniji koju je prošla zbog vrebača koji ju je mjesecima uhodio i kojeg se nakon njezine prijave tereti da joj je od kolovoza 2019. do rujna 2020. godine slao neprimjerene poruke, više se puta pojavio pred njezinim stanom i fotografirao se pred ulazom u njezinu zgradu. Osvrnula se i na propalu vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula u rujnu 2017. godine, nakon što su zajedno proveli dvije i pol godine, a komentirala je i glasine o vezi sa splitskim kuharom Ivanom Pažaninom.

Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

Možda je u mirovini, ali sportašica koju uspoređuju sa Sharon Stone i dalje se može pohvaliti itekako isklesanom figurom