Jelena Rozga je snimkom svojeg prvog javnog nastupa na Dori 1996. godine na Instagramu obilježila 25 godina karijere.

Galerija


Pjevačica Jelena Rozga (43) na Instagramu je otkrila da slavi 25 godina karijere.

Vezani članci Jelena Rozga Omiljena Splićanka pokazala kako je izgledala prije 20 godina, neki su pomislili da je fotografija sada snimljena Petar Grašo, Jelena Rozga Pogledajte kako su Rozga i Grašo tulumarili 2006. godine, prijateljstvo je to koje traje godinama!

Podijelila je snimku svojeg prvog nastupa kada se s grupom Magazin na Dori 1996. godine predstavila s pjesmom "Aha".

"Mojih prvih 25 godina. Kada sam prvi put na današnji dan uzela mikrofon u ruke nisam bila svjesna kakva me budućnost čeka... Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočarenja, puno lipih i onih malo manje lipih stvari... Ali da se opet rodim isti put bih izabrala... jer onaj osjećaj koji imam kad sam na bini, onaj minut srca mog, kada ginem i kada su dani bez broja... najsretnija sam na svitu! Hvala vam svima što ste mi svih ovih godina bili najveća podrška! Puno vas volim", napisala je Rozga uz video i u status vješto uklopila naslove nekih od svojih najpoznatijih pjesama.

Nije trebalo dugo da je obožavatelji iz cijele regije počnu obasipati čestitkama.

"Naj naj uvik i zauvik! Neka je još barem 25!" napisala joj je Sonja Kovač. "Sretna 25. godišnjica, još puno divnih godina želimo", "Bravo princezo. Pjevaj nam bar još 50 godina. Tvoja energija je unikatna", "Sretni smo i zahvalni što postojiš", samo je dio čestitki i komentara podrške koje je dobila ispod videa koji je ni sat vremena nakon objave imao više od 20 tisuća pregleda.

Rozga je u Magazinu zamijenila Danijelu Martinović, a grupu je napustila 2006. godine nakon čega je nastavila graditi samostalnu karijeru.

Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

Ibrahimović obradovao srpsku pjevačicu uz čiji je hit išetao na pozornicu Sanrema, pogledajte kako mu je zahvalila