Jelena Rozga razveselila je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj je u suknji s jako visokim prorezom pokazala noge.

Galerija


S toplijim danima odjeća postaje sve laganija, a neke poznate Hrvatice već su odlučile pokazati noge.

Vezani članci Stjepan Hauser - 7 Hauser uživa na Maldivima, ali nije sam: Svi se pitaju tko je misteriozna crnka koja mu pravi društvo! Jelena Rozga Pogledajte preslatki Rozgin video iz vremena kad je imala 16 godina, priznala o kojoj je karijeri tad sanjala: “Baš si cukar”

Nakon što je Indira Levak započela tjedan u vrućim kožnim hlačicama, noge je otkrila i Jelena Rozga.

Pjevačica je na Instagramu podijelila svoju fotografiju na kojoj nosi suknju od trapera s jako visokim prorezom kroz koji je pokazala noge u mrežastim čarapama.

Rozga je u opis fotke stavila samo smajliće, a rizičnu suknju iskombinirala je sa sivom sportskom majicom, srebrnom metalik torbicom i sunčanim naočalama te je kosu zavezala u rep.

Mnogi njezini pratitelji zaključili su da u ovom izdanju izgleda kao djevojčica. Neki su je čak pitali koje je godine snimljena fotografija, ne vjerujući da pjevačica izgleda ovako mladoliko u 44. godini života.

Rozga je u manje od dana za fotku dobila i više od 12 tisuća lajkova te stotinu komentara, od kojih su većina komplimenti.

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio na prvi pogled, a vjenčali su se u tajnosti

Lijepa srpska tenisačica u uskoj haljini s visokim prorezom izazvala pomutnju na Instagramu!