wow!

Hrvatska Kim Kardashian skinula se u badić pet mjeseci nakon poroda, zbog ove fotke prikupila je preko 25 tisuća lajkova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Perić i njezin partner Igor Bubnjić prije pet mjeseci postali su roditelji, a domaća influencerica pokazala je kako izgleda u kupaćem kostimu.

Jedna od naših najuspješnijih influencerica i beauty blogerica Jelena Perić skinula se u badić pet mjeseci nakon poroda te se pohvalila odličnom figurom. Fotografijom na kojoj pozira u jednostavnom, jednodjelnom crnom kupaćem kostimu prikupila je preko 25.000 lajkova te brojne pohvale na račun svog izgleda.

Pogledaj i ovo Jelena Perić uspoređuju je sa svjetskom zvijezdom Gledali smo je u našem hit-showu, nakon čega je doživjela i ljubavni brodolom, a sada mami uzdahe fotkama s ljetovanja!

"Zgodna mama", "Wow", "Savršeno tijelo imaš" samo su neki od komentara njezinih vjernih pratitelja, a neki od njih čak su je usporedili s glumicama iz serije "Spasilačka služba". "Hej ti", napisala joj je u komentarima manekenka i voditeljica Ecija Ivušić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 @meshki @meshkiswim

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

Jelena i njezin partner, bivši nogometaš Igor Bubnjić, proteklog su vikenda krstili sinčića Tea, a blogerica se o svemu pohvalila i na Instagramu. "Sretni smo sto smo uspjeli proslaviti Teovo krštenje još uvijek “normalno”. Bilo je malo i slatko", napisala je uz seriju fotografija s proslave.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene