kako je to moguće?

Hrvatska Kim Kardashian pohvalila se svojim zgodnim društvom, a njezini fanovi su komentirali jedan zanimljiv detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Perić pohvalila se fotoografijom svog sinčića Tea i raznježila brojne obožavatelje.

Influencerica i beauty blogerica Jelena Perić (28) rodila je početkom veljače sina Tea i ne propušta priliku pokazati koliko uživa u majčinstvu. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Jelena je najnovijom fotografijom sinčića raznježila fanove na Instagramu. "Moja mama je rekla da sam baš zgodan danas", napisala je jedna od najuspješnijih domaćih influencerica. Perić je sinčića obukla u crne hlače i bijelu košulju s leptirom mašnom i oduševila pratitelje koji su primijetili na koga sin liči. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My mama said I look so handsome today🎩 #babyteo #helloworld #nicetomeetyou

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

"Presladak je", "Najslađe što sam vidjela. Čestitam na divnom sinu", "Isti tata. Kako je sladak", "Izgledao kao blizanac tvog zaručnika", "Kako netko može toliko ličiti na tatu", "Kakav je to gospodin", komentirali su. 

Inače, Jelenu na Instagramu prati više od milijun ljudi. Poznata domaća influencerica, koja je poznata pod nadimkom hrvatska Kim Kardashian, zaručena je za nogometaša Igora Bubnjića (27). Upoznali su se prije devet godina, a među njima je zaiskrilo tek 2018. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Damir Kedžo - 4 Celebrity Kedžo se oglasio o otkazivanju Eurosonga gdje je trebao predstavljati Hrvatsku, fanovi našli način da ga utješe

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene