Prati ju milijun ljudi

Slavlje u luksuznom stanu hrvatske Kim Kardashian, uz nju su bili njezini najdraži muškarci

Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) +0 Jelena Perić (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Perić proslavila je 29. rođendan u krugu obitelji, zaručnika Igora Bubnjića i sina Tea.

Hrvatska influencerica i make-up umjetnica Jelena Perić, poznata i kao hrvatska Kim Kardashian, u izolaciji je proslavila svoj 29. rođendan, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu, gdje je prati više od milijun ljudi.

Jelena je svoj dan provela uz najdraže, zaručnika Igora Bubnjića i njihova 3-mjesečenog sina Tea. Rođendanske je fotografije podijelila na društvenim mrežama, a njezini su joj obožavatelji uputili brojne čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

Jelena je kroz dan bila promijenila nekoliko odjevnih kombinacija, a mnoge je oduševio dekoltirana točkasta bluza koja joj je otkrila i gola ramena. S Igorom se prvo otputila u park na klupici, a kasnije je malena obitelj slavila u svom luksuznom zagrebačkom stanu,koji su zajedno kupili krajem prošle godine i koji je bio posebno dekoriran za tu priliku. 

"Kupili smo stan. Novo poglavlje u našim životima", kratko je tada  bila napisala blogerica uz fotografiju na kojoj je pozirala u Igorovu zagrljaju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene