Jelena Perić nedavno je postala majka sinčića Tea čiji je tata nogometaš Igor Bubnjić.

Galerija


Jedna od najuspješnijih domaćih influencerica Jelena Perić nedavno je po prvi put postala majka.

Vezani članci Vozačica Otkinula crijevo s benzinske i nastavila voziti, a ovo je bila njezina reakcija kad su je pokušali upozoriti Auto na parkiralištu ''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju

Jelena je početkom mjeseca rodila sina Tea, a tata je bivši hrvatski reprezentativac Igor Bubnjić.

Tamnokosa ljepotica često izvještava više od milijun svojih obožavatelja na Instagramu kako joj prolaze prvi dani majčinstva, no jedna od posljednjih objava naljutila je dio njezinih sljedbenika iz potpuno glupog razloga.

Naime, neki su joj poručili da ne razumiju što je sa skrivanjem dječjeg lica na društvenim mrežama, jer očito nisu bili zadovoljni onim što su vidjeli.

"Ako želiš sakriti svoje dijete, čemu onda objavljivanje slike? Ili ga pokaži ili nemoj pokazivati", bio je jedan od komentara na koji je reagirala i sama blogerica.

"Ne vidim tu nigdje modu, a i nema se tu što objašnjavati. Pokazat ću ga kad ću to htjeti. Moje dijete, valjda smijem odlučivati sama za sebe i za njega?" poručila je.

Ipak, bilo je više obožavatelja koji su stali na njezinu stranu te istaknuli kako druge ne bi trebalo biti briga kako ona odgaja svoje dijete.

Jelena definitivno nije jedina domaća poznata osoba koja ima ovu praksu.  

31 godinu mlađa supruga slavnog glumca pokazivala savršene proporcije dok ju je prijatelj fotkao