Jelena Karleuša iznenadila je zelenom kombinacijom i opisom fotografije, a neki su upitali što kaže njezin muž Duško Tošić na njezine objave. Na to je jedan pratitelj odgovorio da ju on ne prati na Instagramu.

Galerija


Jelena Karleuša (41) iskoristila je ljeto za poziranje u najrazličitijim badićima, od kojih su neki čak heklani. 

Vezani članci Maja Šuput Zbog novih fotografija trudnu Šuput usporedili s velikom zvijezdom iz regije, ona se samo pohvalila kako joj izgleda radni dan Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Što se događa u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića? Par se više ne prati na Instagramu

Posljednja objava srpske pjevačice privukla je pozornost kao i one prijašnje. "Ja sam antisocijalna zastrašujuća ku**a rođena u kolovozu", napisala je Jelena koja ima rođendan 17. kolovoza. 

Karleuša je pozirala čučeći pokraj bazena u zelenoj kombinaciji, oskudnom donjem dijelu bikinija, a gornji dio bio je topić u kojem su se isticale njezine bujne grudi. Na noge je obula štikle. 

Obožavateljima se svidjelo ovo Jelenino izdanje i pokupila je više od 100.000 lajkova. "Doslovno da snimiš u tom stajlingu i u tom svom dvorištu spot, rasturila bi", "Upravo sam pala na pod", "Ludo", "Kraljica", "Wow", "Ženo, goriš", "Top", komentirali su njezinu fotografiju. 

Neki su ju pitali što o njezinim objavama misli njezin muž Duško Tošić, s kojim je u braku od 2008., a svojedobno se pisalo o njihovim bračnim problemima. Jedan je pratitelj odgovorio da ju Duško ne prati na Instagramu. 

Uloga zlice ju je uništila, zaručnik ju je silio na pobačaj i hladno odbacio, no sreću je našla u novom neobičnom biznisu