Jelena Karleuša ispija piće, vjerojatno šampanjac, u bazenu u Turskoj dok se njezin muž Duško Tošić u Kini priprema za novu nogometnu sezonu.

Galerija


Jelena Karleuša (41) konačno si je priuštila ono što joj je nedostalo posljednjih mjeseci što je često sama isticala, a to su putovanja. 

Vezani članci Jelena Karleuša Pogledajte seksi kostime koje je Karleuša izmijenila tijekom jednog nastupa, teško ih je opisati, a samo ona bi ih se usudila obući Jelena Karleuša Jelena Karleuša najavila veliku promjenu u svom životu, javno je pojasnila odluku kojom je sve iznenadila

Naime, srpska pjevačica je otišla na odmor u Tursku s kćerima i prema njezinim objavama na Instagramu, čini se da uživaju. Iako to nisu Maldivi za koje je Jelena isticala da su raj na zemlji i da se vraća tamo čim završi kaos s koronavirusom. 

No s obzirom na situaciju valjda je i Turska prihvatljivo mjesto za odmor. Kao i uvijek, originalna Karleuša je za fotografiju s ljetovanja pozirala u bazenu, u jednodijelnom badiću s jako dubokim izrezom na dekolteu i sa ručnikom na glavi te sunčanim naočalama na licu. Usto je u rukama imala čašu s pićem, vjerojatno, šampanjcem u kojem je uživala. 

"Živjeli", napisala je Jelena. Ubrzo je prikupila više od 118.000 lajkova, ali i gomilu komentara u kojima su joj obožavatelji poželjeli da uživa i pisali da je kraljica. 

S Karleušom, kako pišu srpski mediji, nije njezin suprug Duško Tošić (35) jer se u Kini priprema za nastavak nogometne sezone. Par je u braku od 2008. i ima kćeri Atinu (11) i Niku (10). 

Skinula se u toples, minijaturne tangice se jedva primjećuju dok pozira pa su se našalili s njom