je li pretjerala?

Ovog puta nije šokirala golotinjom: Karleuša iznenadila velikom promjenom na svom tijelu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša je početkom travnja otkrila da su joj dostavili solarij kojim se počastila tijekom karantene od koronavirusa.

Pjevačica Jelena Karleuša (41) često na Instagramu izaziva pozornost svojim pretjerano golišavim fotografijama, no ovog puta je u fokusu bilo nešto drugo. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Jelena je promijenila frizuru i skratila svoju platinastu kosu, ali u prvom planu je došla boja njezinog tena. Naime, pjevačica je jako potamnila i to se moglo najbolje primijetiti po bijelim crtama pokraj njezinog lijevog pazuha dok je okidala selfie. 

Njezini obožavatelji su joj dijelili komplimente i isticali da lijepo izgleda te kako joj dobro stoji nova dužina kose. No neki pratitelji su se osvrnuli na njezinu boju kože koju je previše promijenila. "Vidi ten", "Što je s njenom rukom?", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👩🏼

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Inače, Karleuša je otkrila početkom travnja da se u karanteni od koronavirusa počastila kupnjom solarija. U videu koji je objavila na Instagram storyju srpska pjevačica pokazala je što joj je stiglo dostavom. Jelena je tako otkrila način kako održati potamnjeli ten jer nije mogla ići na Maldive i druge destinacije koje obožava. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene