Jelena Karleuša je početkom travnja otkrila da su joj dostavili solarij kojim se počastila tijekom karantene od koronavirusa.

Galerija


Pjevačica Jelena Karleuša (41) često na Instagramu izaziva pozornost svojim pretjerano golišavim fotografijama, no ovog puta je u fokusu bilo nešto drugo. 

Vezani članci Jelena Karleuša Ona je najbolji primjer osobe koju nije briga što će drugi reći, je li ovo što ima na sebi premalo ili tako treba biti? Jelena Karleuša Karleuša još jednim upečatljivim izdanjem uspjela nadmašiti samu sebe, morate vidjeti ovu haljinu sa stražnje strane

Jelena je promijenila frizuru i skratila svoju platinastu kosu, ali u prvom planu je došla boja njezinog tena. Naime, pjevačica je jako potamnila i to se moglo najbolje primijetiti po bijelim crtama pokraj njezinog lijevog pazuha dok je okidala selfie. 

Njezini obožavatelji su joj dijelili komplimente i isticali da lijepo izgleda te kako joj dobro stoji nova dužina kose. No neki pratitelji su se osvrnuli na njezinu boju kože koju je previše promijenila. "Vidi ten", "Što je s njenom rukom?", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👩🏼

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Inače, Karleuša je otkrila početkom travnja da se u karanteni od koronavirusa počastila kupnjom solarija. U videu koji je objavila na Instagram storyju srpska pjevačica pokazala je što joj je stiglo dostavom. Jelena je tako otkrila način kako održati potamnjeli ten jer nije mogla ići na Maldive i druge destinacije koje obožava. 

Neprepoznatljiva Iva Majoli: Pojavila se napuhnutih obraza nakon vampirskog tretmana kojim se pohvalila