Jelena Karleuša uživa na odmoru u Turskoj s kćerima, dok suprug nije s njom zbog radnih obveza.

Galerija


Srpska pjevačica Jelena Karleuša na Instagramu se pohvalila kako uživa na odmoru u Turskoj, a društvo joj prave kćeri. Posljednjih je mjeseci često isticala kako joj najviše nedostaju putovanja tijekom pandemije koronavirusa, a pjevačica je jedva dočekala nekamo otići.

Vezani članci Jelena Karleuša - 8 Obično šokira golotinjom, ali Karleuša je ovog puta obučena i hvali se novom vještinom: Uspoređuju ju s jednim predsjednikom Jelena Karleuša - 3 Karleuša izložila grudi i međunožje pa iznenadila opisom fotke, neki se našalili na njezin račun

Karleuša je na fotkama više otkrila nego sakrila, a pozirala je u žutom bikiniju koji joj jedva prekriva grudi. Tisuće obožavatelja pohvalile su njezin izgled, a sudeći po komentarima koje su ostavljali na njezine objave, nitko se nije bunio što je uglavnom pozirala polugola.

Prije nekoliko dana pjevačica je pozirala s čašom u ruci u bazenu, a u prvi plan stavila je duboki dekolte koji je istaknula u jednodijelnom badiću.

S Karleušom, kako pišu srpski mediji, nije njezin suprug Duško Tošić (35) jer se u Kini priprema za nastavak nogometne sezone. Par je u braku od 2008. i ima kćeri Atinu (11) i Niku (10).

Bio je najpoželjniji muškarac za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a sada ga jedva prepoznajemo