Jelena Karleuša objavila je fotografije i video na kojima upravlja avionom, a okinula je i selfie s pilotom koji je sjedio pokraj nje.

Galerija


Pjevačica Jelena Karleuša (42) najčešće šokira brojne obožavatelje na Instagramu svojim golišavim objavama, no ovog puta to nije učinila. 

Vezani članci Jelena Karleuša - 3 Karleuša izložila grudi i međunožje pa iznenadila opisom fotke, neki se našalili na njezin račun Jelena Karleuša Jedva je dočekala pobjeći na odmor pa se skinula u minijaturni badić koji joj je jedva obuzdao grudi

"Gore u oblacima", napisala je Jelena i pohvalila se novom vještinom. Podijelila je fotografije i video na kojima upravlja avionom, a pozirala je i s pilotom koji je sjedio pokraj nje. 

Kao i uvijek uslijedilo je mnoštvo komentara obožavatelja na Karleušinu objavu, čak su ju usporedili s ruskim predsjednikom. "Pogledaj gore u nebo, to je Jelena Karleuša", "Izvanserijska zvijezda. Tko to nije shvatio, nitko mu nije kriv", "Diva jedna jedina", "Jača od Putina", "Samo visoko i samo jako", "Prekrasna si", "Bravo", napisali su pjevačici. 

Jelena je u samo pola sata prikupila više od 30.000 lajkova na Instagramu. 

Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom