Jeff Bezos snimljen na jahti u meksičkom Cabo San Lucasu s djevojkom Lauren Sanchez.

Galerija


Milijarder Jeff Bezos snimljen je u javnosti prvi put nakon što je svojevoljno odstupio s mjesta izvršnog direktora tvrtke Amazon, koju je osnovao 1994. godine.

Vezani članci Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Više nije ljubavnica, već službena djevojka milijardera, a zbog toga ne skida osmijeh s lica Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Očito nije požalio zbog razvoda nakon 25 godina braka: Crnokosa voditeljica smotala ga je oko malog prsta

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu trenutačno se odmara u meksičkom gradu Cabo San Lucas. Tamo je otputovao s djevojkom Lauren Sanchez, zbog koje se 2019. razveo od supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka. Ona je pak zbog Bezosa ostavila supruga Patricka Whitesella.

Zanimljivo, ta su se dva para u prošlosti družila, no ne zna se kada je točno počela afera između Bezosa i Sanchez.

Nekadašnji ljubavnici, koji su se godinama nalazili iza leđa svojim bračnim partnerima, snimljeni su kako uživaju na luksuznoj jahti i opušteno se šeću gradom sa sladoledima u ruci.

Oboje su bili lagano odjeveni i nisu se obazirali na paparazze jer više ne moraju skrivati svoju vezu.

Podsjetimo, Jeff i Lauren prvi put su snimljeni kao par na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

Šuput nadzire muža u zadnjim pripremama pred dolazak sina, sve je snimila, a smijeha nije falilo!

Od siromašne domaćice do svjetske senzacije! Danas na računu ima milijune, ali i dalje živi u rodnoj kući