Jeff Bezos i ljubavnica Lauren Sanchez već više od godinu dana neometano uživaju u ljubavi koju su duže vrijeme skrivali.

Galerija


Vlasnik Amazona i najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos Dan zaljubljenih proveo je u Disneylandu sa svojom bivšom ljubavnicom Lauren Sanchez.

Vezani članci Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Tek što je srela milijardera, trenutačno najpoznatija ljubavnica na svijetu priznala prijateljici: "To je muškarac kakav mi treba" Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Supruga Jeffa Bezosa bila je uz njega i kad nije imao ništa: Hoće li mu se osvetiti zbog ljubavnice?

Riječ je o paru koji se godinama nalazio iza leđa svojih bračnih partnera, no stvari su se zakomplicirale te su se prošle godine odlučili razvesti i otad nesmetano uživati u svojoj ljubavi, što sad itekako čine.

Doslovno se ne odvajaju jedno od drugoga, već su proputovali pola svijeta zajedno, a nedavni Dan zaljubljenih proveli su u Disneylandu, gdje su se odlično zabavili, sudeći po fotografijama.

Podsjetimo, Jeff se prošle godine rastao od supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka zbog fatalne ljubavnice, a ona se pak razvela od supruga Patricka Whitesella.

Par je u javnosti prvi put službeno viđen na prošlogodišnjem Wimbledonu, gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale, ili možda bolje rečeno ne pratili jer su bili previše zauzeti razmjenjivanjem nježnosti, a otad su rado viđeni gosti raznih mondenih svjetskih destinacija te društvenih događanja.

Marko Grubnić otkrio tajnu svojih Instagram slika: ''Nema tu fotošopiranja!'' I Nova Buzz