Ludo zaljubljeni

Bivši ljubavnici uživaju: Razorila mu je brak nakon 25 godina, a otad ne skida osmijeh s lica

Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) +0 MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Galerija

Jeff Bezos i ljubavnica Lauren Sanchez već više od godinu dana neometano uživaju u ljubavi koju su duže vrijeme skrivali.

Vlasnik Amazona i najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos Dan zaljubljenih proveo je u Disneylandu sa svojom bivšom ljubavnicom Lauren Sanchez.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

Riječ je o paru koji se godinama nalazio iza leđa svojih bračnih partnera, no stvari su se zakomplicirale te su se prošle godine odlučili razvesti i otad nesmetano uživati u svojoj ljubavi, što sad itekako čine.

Doslovno se ne odvajaju jedno od drugoga, već su proputovali pola svijeta zajedno, a nedavni Dan zaljubljenih proveli su u Disneylandu, gdje su se odlično zabavili, sudeći po fotografijama.

Podsjetimo, Jeff se prošle godine rastao od supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka zbog fatalne ljubavnice, a ona se pak razvela od supruga Patricka Whitesella.

Par je u javnosti prvi put službeno viđen na prošlogodišnjem Wimbledonu, gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale, ili možda bolje rečeno ne pratili jer su bili previše zauzeti razmjenjivanjem nježnosti, a otad su rado viđeni gosti raznih mondenih svjetskih destinacija te društvenih događanja.

Marko Grubnić otkrio tajnu svojih Instagram slika: ''Nema tu fotošopiranja!'' I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene