Vlasnik Amazona Jeff Bezos više ne krije koliko je zaljubljen u voditeljicu Lauren Sanchez.

Galerija


Ludo zaljubljenom paru ovo je prvo službeno ljetovanje.

Vezani članci Dopisivanje, ilustracija Upoznala ga preko interneta i uplatila mu pola milijuna kuna. Posumnjala tek kad se prestao javljati MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Bivšem koji ju je varao s fatalnom brinetom uzela je milijarde, a bračne ponude stižu joj sa svih strana

Vlasnik Amazona i najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos više ne krije koliko je zaljubljen u voditeljicu Lauren Sanchez, od koje se nije odvojio čitavo ljeto.

Podsjetimo, Jeff i Lauren isprva su bili ljubavnici, a oboje su ostavili supružnike kako bi nesmetano uživali u svojoj ljubavi - on suprugu McKenzie nakon 25 godina braka, a ona supruga Patricka Whitesella. Zanimljivo, ta su se dva para u prošlosti družila, no ne zna se kada je točno počela afera između Bezosa i Sanchez.

U javnosti su prvi put službeno viđeni na ovogodišnjem Wimbledonu, gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale, ili možda bolje rečeno nisu ga pratili jer su bili previše zauzeti razmjenjivanjem nježnosti. Tom su se prilikom smjestili samo tri reda poviše princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

A onda je stiglo ljeto koje provode na raznim luksuznim destinacijama na još luksuznijoj jahti, kakva i priliči najbogatijem čovjeku na svijetu.

Nakon Portofina i St. Tropeza, Jeff je smeđokosu voditeljicu i nekolicinu prijatelja odveo u Veneciju, a poduzetnik tamo također nije skidao ruke sa svoje djevojke, dok ona nije skidala veliki osmijeh s lica.

Iako javnost nije vjerovala u uspjeh tog para te se Lauren od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se kako par doista uživa u ljubavi koju više ne moraju skrivati između zidova. 

Objavila fotku s bivšim suprugom nakon što su se zajedno pojavili u Veneciji, fanovi nisu oduševljeni