Jeff Bezos prošle godine je ostavio suprugu MacKenzie zbog Lauren Sanchez, a par se posvađao s njezinim bratom jer je prodao fotografije medijima.

Galerija


Prvi čovjek Amazona Jeff Bezos već je najbogatiji na svijetu, a uskoro bi mogao srušiti svjetski rekord po broju nula koje ima na računu. Stručnjaci govore da bi do 2026. godine mogao biti težak više od bilijun dolara, ako mu zarada nastavi rasti trenutačnim tempom.

Vezani članci Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Više nije ljubavnica, već službena djevojka milijardera, a zbog toga ne skida osmijeh s lica Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Očito nije požalio zbog razvoda nakon 25 godina braka: Crnokosa voditeljica smotala ga je oko malog prsta

Bezos je proteklih mjeseci proživio pravu preobrazbu. Od nepoznatog šmokljana postao je pravi zavodnik, a prošle je godine ostavio suprugu MacKenzie s kojom je bio 26 godina te ju je razvodom učinio trećom najbogatijom ženom na svijetu kada je dobila 38 milijardi dolara u brakorazvodnoj parnici.

Ljubavni mu je život postao prava drama otkako je priznao da ljubi TV voditeljicu Lauren Sanchez. Par se zaručio, no konstantno ih prate nevolje. Prema posljednjim informacijama, brat njegove zaručnice, Michael, ukrao je fotografije snimljene na jednom od Bezosovih raskalašenih tuluma te im prijetio da će ih prodati medijima.

Daily Mail piše kako je Michael navodno ukrao gole fotografije i pokušao ih prodati za 200.000 dolara, a on sada prijeti da će tužiti milijardera zbog klevete. "Štitio sam sestru od dana kada se rodila i zbog nje sam nagrabusio previše puta. Naša obitelj sada se raspala i izgleda da Lauren nije niti malo briga za mene", izjadao se Michael.

56-godišnjeg milijardera optužio je da se udružio sa šefom svog osiguranja kako bi njega okrivili da je ukrao fotografije i prodao ih medijima. "Sljedeći put kada vidim sestru i njezina zaručnika, bit ćemo na sudu", zaključio je. Michael tvrdi kako je očekivao barem ispriku, no ni to nije dobio. "On želi javnu ispriku na naslovnici Washington Posta, mediju koji je u vlasništvu upravo šefa Amazona", kaže izvor blizak muškarcu.

Jeff Bezos s Lauren se počeo viđati dok je još bio u braku, nakon čega je slijedila rastava. Lauren se u to vrijeme rastala od svog bivšeg supruga, moćnog holivudskog agenta Patricka Whitesella.

Najseksi zatvorenik gol marširao u prosvjedu, ponosno je pokazao isklesano i tetovirano tijelo