Nije im loše

Očito nije požalio zbog razvoda nakon 25 godina braka: Crnokosa voditeljica smotala ga je oko malog prsta

Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez, Barry Diller, Diane Von Furstenberg (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +0 Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Galerija

Jeff Bezos i Lauren Sanchez dobro se provode u Veneciji.

Najbogatiji čovjek na svijetu i osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova nova djevojka Lauren Sanchez, zbog koje je ostavio suprugu Mackenzie nakon više od 20 godina braka, otputili su se u Veneciju, koja je ovih dana "it mjesto" svjetskog jet seta.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

Razlog tome je naravno Filmski festival koji su posjetili prije nekoliko dana, a onda su se odlučili prepustiti romantici i uživanju. Tako su viđeni u zajedničkom šopingu, u šetnji venecijanskim ulicama te kako odmaraju na megajahti u vlasništvu poduzetnika Barryja Dillera i njegove supruge, modne dizajnerice Diane Von Furstenberg, koji im također prave društvo.

Inače, Jeff i Lauren već neko vrijeme borave u Italiji, prije koje su posjetili Francusku. Pritom 55-godišnji Jeff i 49-godišnja Lauren djeluju poput zaljubljenih tinejdžera i ne odvajaju se jedno od drugoga. 

Par je u javnosti prvi put službeno viđen na ovogodišnjem Wimbledonu, gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale, ili možda bolje rečeno, nisu ga pratili jer su bili previše zauzeti razmjenjivanjem nježnosti.

Tom su se prilikom smjestili samo tri reda poviše princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Jeff Bezos vijest da se razvodi objavio je 4. travnja, a samo dan kasnije Lauren je otkrila kako se razvodi od tadašnjeg supruga.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) +4 Severina (Foto: Instagram) Celebrity Severina objavila fotografiju bez trunke šminke dok se vozi autobusom: "Kao da vam je 18 godina"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene