Jeff Bezos i Lauren Sanchez dobro se provode u Veneciji.

Galerija


Najbogatiji čovjek na svijetu i osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova nova djevojka Lauren Sanchez, zbog koje je ostavio suprugu Mackenzie nakon više od 20 godina braka, otputili su se u Veneciju, koja je ovih dana "it mjesto" svjetskog jet seta.

Vezani članci MacKenzie Scott Ne prestaje dijeliti milijarde koje je dobila razvodom, a čini se da joj je bivši spreman na idući korak sa ženom koja im je razorila brak Jeff Bezos, Lauren Sanchez Napustio je posao koji mu je donio bogatstvo, a sad uživa s ljepoticom koja mu je razorila 25-godišnji brak

Razlog tome je naravno Filmski festival koji su posjetili prije nekoliko dana, a onda su se odlučili prepustiti romantici i uživanju. Tako su viđeni u zajedničkom šopingu, u šetnji venecijanskim ulicama te kako odmaraju na megajahti u vlasništvu poduzetnika Barryja Dillera i njegove supruge, modne dizajnerice Diane Von Furstenberg, koji im također prave društvo.

Inače, Jeff i Lauren već neko vrijeme borave u Italiji, prije koje su posjetili Francusku. Pritom 55-godišnji Jeff i 49-godišnja Lauren djeluju poput zaljubljenih tinejdžera i ne odvajaju se jedno od drugoga. 

Par je u javnosti prvi put službeno viđen na ovogodišnjem Wimbledonu, gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale, ili možda bolje rečeno, nisu ga pratili jer su bili previše zauzeti razmjenjivanjem nježnosti.

Tom su se prilikom smjestili samo tri reda poviše princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Jeff Bezos vijest da se razvodi objavio je 4. travnja, a samo dan kasnije Lauren je otkrila kako se razvodi od tadašnjeg supruga.

Severina objavila fotografiju bez trunke šminke dok se vozi autobusom: "Kao da vam je 18 godina"