Jeff Bezos je vijest da se razvodi objavio 4. travnja, a samo dan kasnije Lauren je otkrila kako se razvodi od tadašnjeg supruga.

Galerija


Najbogatiji čovjek na svijetu i osnivač Amazona Jeff Bezos odlučio je ljetni odmor provesti daleko od kuće, točnije u Europi.

Vezani članci Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Oglasio se bivši dečko trenutačno najpoznatije ljubavnice na svijetu: ''Varala me i bila škrta, htjela je da joj sve plaćam'' Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Najbogatiji čovjek na svijetu ljubavnici je slao golišave fotografije, seksi poruke i vodio je na luksuzna putovanja

No, ako ste pomislili kako je sam, gadno ste se prevarili, jer mu na luksuznom odmoru kakav i priliči tako bogatom čovjeku, društvo radi njegova bivša ljubavnica te sadašnja partnerica Lauren Sanchez.

Podsjetimo, zbog atraktivne televizijske voditeljice, Bezos se rastao sa suprugom Mackenzie nakon čak 25 godina braka. Iako javnost nije vjerovala u uspjeh ovog para te se Lauren od početka prikazivala kao žena željna novca, par je nerazdvojan, a Bezos doslovno ne skida ruke s atraktivne partnerice.

Par se s prijateljima posljednjih dana nalazi u talijanskom Portofinu koji je izrazito popularno odredište među svjetskim facama, a par uživa na luksuznoj jahti, u šetnjama i šopingu te u vožnji jet-skijem.

Par je u javnosti prvi put službeno viđen na ovogodišnjem Wimbledonu gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale, ili možda bolje rečeno ne pratili, jer su bili previše zauzeti razmjenjivanjem nježnosti.

Tom su se prilikom smjestili samo tri reda poviše princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Jeff Bezos je vijest da se razvodi objavio 4. travnja, a samo dan kasnije Lauren je otkrila kako se razvodi od tadašnjeg supruga.

Tako više ništa nije stajalo na putu njihovoj sreći. 

Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku"