Kao zaljubljeni tinejdžeri

Prvo ljeto najbogatijeg čovjeka na svijetu i žene zbog koje je napustio suprugu nakon 25 godina

Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) +0 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Galerija

Jeff Bezos i Lauren Sanchez ljetuju u Europi, a jedno od njihovih odredišta bio je Saint Tropez.

Najbogatiji čovjek na svijetu i osnivač Amazona Jeff Bezos odlučio je ljetni odmor provesti daleko od kuće, točnije u Europi, a jedno od posljednjih odredišta koje je posjetio je Saint Tropez. Društvo mu pravi nova djevojka, bivša televizijska voditeljica Lauren Sanchez zbog koje se sa suprugom Mackenzie razveo nakon 25 godina braka.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

55-godišnji Jeff i 49-godišnja Lauren šetajući francuskom rivijerom djelovali su poput zaljubljenih tinejdžera, a jedan od odredišta kamo su se uputili bio je jedan od tamošnjih luksuznih restorana Le Club 55. Par se u šetnji držao za ruke, a kroz gužvu turista na ulicama pratio ih tjelesni čuvar.

U javnosti su prvi put službeno viđeni na ovogodišnjem Wimbledonu gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale, ili možda bolje rečeno ne pratili jer su bili previše zauzeti razmjenjivanjem nježnosti. Tom su se prilikom smjestili samo tri reda poviše princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Jeff Bezos vijest da se razvodi objavio je 4. travnja, a samo dan kasnije Lauren je otkrila kako se razvodi od tadašnjeg supruga.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin i Jwan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) +8 Ricky Martin (Foto: Instagram) Celebrity Godinama skrivao da je gay, a sada objavio fotografiju kćeri i 13 godina mlađeg partnera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene