R. Kelly već se desetljećima suočava s optužbama za zlostavljanje žena, redom maloljetnica koje je navodno držao kao seksualne robinje.

Galerija


Novi dan, nova žrtva.

Vezani članci Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju Ispad Hasanbegovića na sjednici saborskih odbora o spolnom zlostavljanju, Selak Raspudić mu odbrusila: "Moram vas upozoriti da ovo nije predstava" Princ Andrew (Foto: Getty Images) Sve glasnije optužbe protiv razvratnog princa: "Morala sam spavati s njim. Bilo mi je 17"

Glazbenik R. Kelly već se desetljećima suočava s optužbama za zlostavljanje žena, redom maloljetnica koje je navodno držao kao seksualne robinje u podrumu svoje vile, tukao, vezao i vrijeđao. Nije poznat točan broj žena koje su glazbenika optužile za takve gnjusne stvari, no činjenica je da se svako malo javi nova žrtva sa sličnom pričom kao ostale. 

Podsjetimo, R. Kelly nedavno je optužen po 10 točaka kaznenog djela seksualnog zlostavljanja u saveznoj državi Illinois. "Dosta je bilo igranja, nisam učinio te stvari. To nisam ja", odlučno je poručio glazbenik u nedavnom intervjuu s Gayle King za CBS, koji bi mogao dobiti kaznu zatvora i do 70 godina ako ga proglase krivim po svim točkama optužnice, po 7 godina za svaku.

"Ništa od ispričanog nije istina, ni nove, ni sadašnje, ni buduće glasine. To su čiste laži", nastavio je glazbenik, koji nema veliku potporu obožavatelja, ali ni javnosti.

A sada je sa svojom pričom u javnost izašla još jedna navodna žrtva, koja tvrdi da ju je glazbenik silovao kada je imala svega 13 godina, a zlostavljanje je trajalo 4 godine. Također, od njega je dobila i herpes.

Žrtva čije je ime još uvijek nepoznato javnosti danas ima 30 godina, a tvrdi kako je prvi put silovana 2001. godine u njegovu hotelu u Detroitu. Tamo je stigla kako bi se vidjela s majkom, a s glazbenikom ju je upoznao prijatelj koji je bio njegov asistent u to vrijeme. Nekoliko tjedana nakon toga duo je ponovno imao seksualne odnose u njegovu glazbenom studiju u Detroitu. Ostali susreti tijekom 4 godine navodno su se događali u njegovu domu u Atlanti, a sa 17 godina je otkrila kako ima spomenutu spolnu bolest.

Šef policije u Detroitu James Craig za američke je medije istaknuo kako ih tek čeka razgovor sa žrtvom kako bi se utvrdile sve činjenice. Javnosti je ovaj slučaj postao posebno zanimljiv zbog činjenice da se navodna žrtva sa svojim silovateljem viđala tijekom godina, što nema apsolutno nikakve logike.

"Niti jednu ženu nikada nisam morao prisiljavati na išta. Zašto bih? Bio bih glup da sam to radio. Volite me ili mrzite, no ostavite mene sad po strani i upotrijebite zdrav razum", poručio je R. Kelly, kojeg je i bivša supruga u više navrata optužila za godine fizičkog i psihičkog zlostavljanja.

"Borim se za svoj je**ni život", zaključio je pjevač, kojeg tek sada očekuje dokazivanje nedužnosti na sudu, a ispovijesti novih žrtava svakako mu ne idu u prilog.

U međuvremenu Kelly je završio u zatvoru

Glazbenik R. Kelly u srijedu je poslijepodne pritvoren nakon što nije poslušao nalog suca da plati zaostatke alimentacije za djecu u iznosu većem od 161.000 dolara.

Kellyja su nakon jednosatnog ročišta u Chicagu policajci odveli u pritvor.

Na prošlomjesečnom ročištu sutkinja Lori Rosen upozorila je Kellyja da mu prijeti zatvor ako ne podmiri zaostatke s kamatama. Prema policiji, na ročištu u srijedu utvrđeno je da nije poštivao sud i stoga je poslan u pritvor.

Uvjet za njegovo puštanje na slobodu je plaćanje 161.663 dolara.

Kelly je pritvoren manje od dva tjedna nakon što je za njega plaćena jamčevina od 100.000 dolara u predmetu koji se vodi zbog optužbi za spolno zlostavljanje.

Kelly (52) s bivšom suprugom ima troje djece.

Prošlog je mjeseca protiv njega podignuta optužnica s deset točaka za spolno zlostavljanje. Tužitelji okruga Cook terete ga da je tijekom 12 godina zlostavljao četiri žrtve, od kojih su tri bile maloljetne.

Kelly niječe optužbe.

Grubnić predstavio ljepoticu koja se izvija u njegovu naručju, evo tko je djevojka s kojom provodi dane i noći

Nakon preljubničke afere s prijateljicom svoje cure, slavni košarkaš ne odvaja se od ove lijepe brinete

Još jedna glumica uživa u vezi s mlađim: Plavokosu ljepoticu osvojio je 27-godišnji mladić