Robert Sylvester Kelly već se desetljećima suočava s tvrdnjama o seksualnom zlostavljanju žena

Galerija


R Kelly optužen je po 10 točaka kaznenog djela seksualnog zlostavljanja u saveznoj državi Illinois, izvještavaju američki mediji.

Vezani članci Ispovjesti žrtava silovanja u Provjerenom - 6 Potresne ispovijesti žrtava: Slovi kao markantan i simpatičan, a siluje maloljetnice - ''Imaš super usta, baš za pušenje'' Damon Dash i Aaliyah Vezu im je prekinula nesreća u kojoj je ona izgubila život, no prethodno ju je pokušao razoriti Beyoncein muž

Glazbenik, pravim imenom Robert Sylvester Kelly, već se desetljećima suočava s tvrdnjama o seksualnom zlostavljanju žena, i to uglavnom maloljetnicama.

Njih je navodno držao u vlastitoj kući kao seksualne robinje, prisiljavao na seks, seks u troje i da ga zovu "tatice", a mnoge su posvjedočile i brojnim udarcima kojima su bile izložene.

On je godinama poricao sve optužbe, unatoč činjenici da su takve gnjusne stvari potvrdili i njegovi bliski suradnici uz iskreno žaljenje što su sve do sada šutjeli o tome.

U zločine je upletena i tragično preminula pjevačica Aaliyah s kojom se R Kelly navodno i vjenčao kad je ona imala svega 15 godina.

Kako prenosi BBC, 52-godišnjak bi se pred sudom trebao pojaviti 8. ožujka.

Djevojka nove nogometne zvijezde Brune Petkovića izgleda kao svjetski top-model

Oglasila se trenutno najomraženija preljubnica na svijetu koja polako ostaje bez svega

Tuga velika: Kralj narodne glazbe ispraćen uz pjesmu koju je posvetio supruzi, ona jecala od boli

Sjećate se Aleksandre Grdić? Bivša misica nekad sklona skandalima čeka treće dijete