emotivan Janko

Tužna životna priča obilježila je život markantnog glumca: "Nije to nimalo lako"

Janko Popović Volarić (FOTO:Anamaria Batur) Janko Popović Volarić (FOTO:Anamaria Batur) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (FOTO:Anamaria Batur) Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO:Anamaria Batur) Janko Popović Volarić i sin David (FOTO: Boris Scitar/Pixsell) +0 Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Janko Popović Volarić progovorio je o tužnom djetinjstvu, ali i sinu Davidu kojeg je dobio sa samo 18 godina. Čime se bavi i hoće li i on krenuti njegovim stopama Janko je otkrio za Showbuzz.hr.

Glumac Janko Popović Volarić već je nebrojeno puta dokazao da je miljenik publike. A omiljen je publici i lik policajca Tome Viteza kojeg Janko tumači u seriji "Čista ljubav". Privatno je vrlo sličan s Tomom pa problema s ulaskom u lik nije imao."On je jako ok tip. Ja se trudim biti ok tip, ponekad mu uspijeva ponekad ne, ali sviđa mi se kod njega to što ima neke svoje ideale od kojih ne odustaje. Prilično je smiren, ali ponekad pukne i ima potrebu iskočiti iz svoje kože zbog nepravde koja se događa oko njega. Tu ga razumijem", iskren je Popović Volarić.

Pogledaj i ovo Redakcija informativnog programa Nove TV radilo se punom parom Pogled iza kamera: Dobra atmosfera i puno smijeha u redakciji najgledanijeg izbornog programa!

Osim karakternih osobina Tomu i Janka veže još jedna stvar. Oboje su se okušali u roditeljskoj ulozi, a  simpatičnog zagrebačkog glumca ta je uloga poprilično rano zatekla. Sina Davida dobio je s 18 godina, a zbog očinstva je gotovo preko noći morao odrasti. "U tih devet mjeseci moraš se  naučiti biti odgovorna osoba, ali stvarno je to dosta lijepo ispalo. Imam velikog sina koji je prepametan i prefin", hvali ga Janko.

Janko Popović Volarić i sin David (FOTO: Boris Scitar/Pixsell) Janko Popović Volarić i sin David (FOTO: Boris Scitar/Pixsell)

Očevim stopama nije krenuo. Gluma ga, kaže Janko, ne zanima. "Trenutno se bavi glazbom i još uvijek se traži", priča glumac iza čijeg se osmijeha krije tužna životna priča. Njegovo djetinjstvo obilježila je tragedija o kojoj i danas teško govori. "Bilo je nekih situacija koje nisu najbolje i želim svom sinu pružiti najbolje što mogu. Dosta sam rano izgubio oca pa je to bilo malo problematično. No, ne bih baš o tome. To nije lako nikome", govori sjetan glumac.

Janko Popović Volarić (FOTO:Anamaria Batur) Janko Popović Volarić (FOTO:Anamaria Batur)

Za sebe kaže da je popustljiv otac jer stvari funkcioniraju kako treba. Sinu nije samo otac već i prijatelj koji njegove tajne dobro čuva. Stoga ni ne iznenađuje Jankov odgovor na pitanje dijeli li svom nasljedniku ljubavne savjete. "S obzirom na to da je 20 kilograma teži i 20 centimetara viši, ako vam odgovorim na ovo pitanje dobit ću batina. Tako da vam to ne smijem odgovoriti", kroz smijeh kaže Janko kojeg već godinama prati titula jednog od najpoželjnijeg muškarca u Hrvatskoj. Miljenik je žena, no njega to ne impresionira previše. "Prije me to opterećivalo, u nekim fazama kad sam bio mlađi, a danas ako se time zanosiš stvarno si lud", ističe Janko.

Život mu je kroz razne faze donio brojna iznenađenja. Što ugodna, što neugodna. No, sada kad se osvrne na svoju prošlost i da može ne bi ništa mijenjao. "Dosta sam se dugo tražio, probavao sam svašta. Uz to sam stalno i radio s obzirom na klinca, ali upravo to neodustajanje od traženja dovelo me u glumu koju volim i zato sam ispunjen i sretan", zaključuje Popović Volarić. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene