"Veselim se što sam dio ovog projekta i vjerujem da mogu doprinijeti projektu koji je odlično osmišljen", izjavio je Popović-Volarić.

Galerija


Omiljeni domaći glumac Janko Popović Volarić ulazi u glavnu postavu serije "Čista ljubav". Popularni glumac utjelovit će lik glavnog junaka Tome. "Drago mi je da sam postao član sjajne ekipe serije Čista ljubav.

Vezani članci Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Zbog njega je i Maja progovorila talijanski: Kod kuće nije zvijezda, ali u svijetu itekako znaju za njega Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Tužna životna priča obilježila je život markantnog glumca: "Nije to nimalo lako"

"Veselim se da sam dio ovog projekta i vjerujem da mogu doprinijeti projektu koji je odlično osmišljen", izjavio je Popović-Volarić kojeg mnogobrojna publika trenutno prati i u najgledanijem zabavnom showu Supertalent.

Janko Popović Volarić (Foto: Pixsell)
Janko Popović Volarić (Foto: Pixsell)

Iza Janka su brojna glumačka ostvarenja, ali i brojne suradnje s produkcijom Nove TV. Gledatelji ga pamte i po ulozi u seriji "Kud puklo da puklo". Markantni glumac miljenik je žena, pa ne sumnjamo da će njegov ulazak u seriju s oduševljenjem dočekati pripadnice ljepšeg spola.