"Veselim se što sam dio ovog projekta i vjerujem da mogu doprinijeti projektu koji je odlično osmišljen", izjavio je Popović-Volarić.

Galerija


Omiljeni domaći glumac Janko Popović Volarić ulazi u glavnu postavu serije "Čista ljubav". Popularni glumac utjelovit će lik glavnog junaka Tome. "Drago mi je da sam postao član sjajne ekipe serije Čista ljubav.

Vezani članci Đuro Pavo Dolenčić (Foto: Instagram) Rasplesani mladić iz Supertalenta sin je poznatog redatelja, no on fura svoj film bez obzira na prezime Janko Popović Volarić (Foto: Pixsell) "Dugo me mučila jedna djevojka kojoj sam rekao ne, ali vratila se ove godine"

"Veselim se da sam dio ovog projekta i vjerujem da mogu doprinijeti projektu koji je odlično osmišljen", izjavio je Popović-Volarić kojeg mnogobrojna publika trenutno prati i u najgledanijem zabavnom showu Supertalent.

Janko Popović Volarić (Foto: Pixsell)
Janko Popović Volarić (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Iza Janka su brojna glumačka ostvarenja, ali i brojne suradnje s produkcijom Nove TV. Gledatelji ga pamte i po ulozi u seriji "Kud puklo da puklo". Markantni glumac miljenik je žena, pa ne sumnjamo da će njegov ulazak u seriju s oduševljenjem dočekati pripadnice ljepšeg spola.