Član žirija Supertalenta Janko Popović Volarić omiljen je među kandidatima i kolegama. Malo tko znao je što mu se događa na privatnom planu dok se pred kamerom hrabro držao...


Član žirija Supertalenta Janko Popović Volarić omiljen je među kandidatima i kolegama zbog svog smirenog i nježnog stava prema svim natjecateljima showa. Omiljeni glumac ima takav stav iako je privatno ova godina za njega bila iznimno teška, piše Gloria. Nakon prekida dvogodišnje veze s beogradskom glumicom Tijanom Pečenčić doživio je najteži životni gubitak. Prije dva i pol mjeseca njegova majka Gordana preminula je, izgubivši bitku s teškom bolešću.

Vezani članci Maja Šuput, Davor Bilman, Janko Popović Volarić, Martina Tomčić Žiri Supertalenta pokazao drugu stranu, onu djetinjastu: Pogledajte kako se ludo zabavljaju! Mia Kovačić i Janko Popović Volarić Janko Popović-Volarić ukrao show pitanjem o Mijinoj mami, zanimao ga je samo jedan podatak

O toj teškoj i tužnoj temi još uvijek ne može pričati, pa je o tome u intervjuu rekao tek: "Teško mi je... Preteško i prerano da bih o tome govorio." Podrška bliskih ljudi u teškim danima je najvažnija pa je tako sigurno snagu pronašao i u svom 19-godišnjem sinu Davidu.

Njemu pak na živce ide što ga svi prepoznaju kao sina poznatog glumca. "Buntovan je i nervira ga zadiranje u privatnost", kaže Janko o svom sinu. Volio bi, kaže, uz Davida imati još djece. "Bilo bi čudno imati djecu s tako velikom razlikom u godinama, ali vjerujem da će se to kad-tad dogoditi", zaključio je Popović Volarić. Dodao je i kako je već neko vrijeme sretno slobodan!