Svaka čast!

Janko Popović Volarić odlučio se za nesvakidašnji pothvat kojim se i javno pohvalio: "Vi niste normalni, svaka čast!"

Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Janko Popović Volarić (Josip Regovic/PIXSELL) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: John Pavlish) Galerija

Janko Popović Volarić i Nevio Marasović su biciklima prešli čak 450 kilometara iz Zagreba do Splita, a otkrili su i kako su se uputili za Vis.

Naš poznati glumac Janko Popović Volarić na Instagramu je iznenadio obožavatelje te je pokazao što je uspio napraviti u društvu redatelja Nevija Marasovića. Dvojac je biciklima prešao put od 450 kilometara iz Zagreba do Splita, a na odredištu u splitskoj trajektnoj luci otkrili su i da kreću prema otoku Visu.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 3 film koji se jedva čeka Kompromitirajuće scene isplivale u javnost! Dotaknuo dno života uz razuzdane zabave i kokain

"ZG - ST, 450 km", napisao je Jako uz dvije fotografije na kojima pozira uz bicikl.

U komentarima se javio i pjevač Luka Nižetić koji inače ljeta provodi na Visu, a dvojcu je ostavio emotikon vatre. Mnogi pratitelji čestitali su Janku na hrabrosti. "Bravo", "Bravo, zdravo srce", "Vi niste normalni, svaka čast!", "Vjerovala sam ja u tebe, znala sam da će to biti sve ok", samo su neki od komentara koje je dobio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

Glumac je inače posljednjih dana objavljivao fotke s puta, a onom iz Knina koju je objavio dan ranije izazvao je simpatije pratitelja. Pozirao je uz natpis "Ja sam od onih koji gube", zbog čega su neki shvatili da mu treba podrška, no kolega s putovanja ga je u komentaru odlučio zezati.

"Janko Vi ste mlad čoviek, imate uspješnu karijeru, ja i moji vas gledamo uvijek uSupertalenta u lijepom odijelu i Bog vam je podario i sina i ne gubite nadu jer nada se pojavi kada se čovjek namanje nada nadi", napisao mu je Nevio Marasović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene