Izabel i Mateo Kovačić uskoro bi trebali dobiti sina, a lijepa supruga našeg reprezentativca blista na fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Galerija


Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, lijepa Izabel, uskoro bi trebala roditi prvo dijete. Trudnički trbuščić skrivala je posljednjih mjeseci, no sada ga s ponosom pokazuje na društvenim mrežama.

Vezani članci Izabel Kovačić i Dina Dragija - 4 Ljepotice naših nogometaša izgledaju kao blizanke: Umirale od smijeha dok su okidale selfieje Izabel Kovačić Izabel Kovačić konačno pokazala poveći trbuh, blista kao trudnica: "Tako si divna, blažena"

U svom se dućanu u centru Zagreba družila s prijateljicom, a pozirala je u uskoj crnoj haljini, koja je jasno ocrtavala njezin trudnički trbuh. Stajling je upotpunila velikim crnim čizmama. Buduća mama blista na svim fotografijama, a njezinu ljepotu pohvalili su i brojni obožavatelji.

Izabel i Mateo bi prema pisanju časopisa Story trebali dobiti sina, no oni tu informaciju zasad nisu službeno potvdili.

Par se vjenčao 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant, a priča se da će tamo i krstiti svoje dijete.

Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda