Izabel Kovačić na Instagramu pokazala trudnički trbuh pa dobila brojne komplimente na račun ljepote.

Galerija


Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova lijepa supruga Izabel sitno broje do dolaska svoje prinove, a da buduća mama blista kao trudnica pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu.

Vezani članci Izabel Kovačić Izabel Kovačić pozirala u pripijenoj haljini i ponosno pokazala poveći trudnički trbuh, odbrojava dane do rođenja bebe Izabel Kovačić i Dina Dragija - 4 Ljepotice naših nogometaša izgledaju kao blizanke: Umirale od smijeha dok su okidale selfieje

"U iščekivanju", napisala je Izabel na fotografiji na kojoj pozira sjedeći na stolu, odjevena u ležernu haljinu ispod koje se vidi sada već poveći trudnički trbuh.

U posljednjih nekoliko objava na društvenim mrežama Izabel je skrivala trbuh, zato je sada novom objavom razveselila sve i dobila brojne komplimente na račun izgleda.

"Slatkice", "Predivna trudnica", "Jako sam sretna zbog tebe, vrati nam se brzo u London", "Divna si", "Lijepa naša trudnica", "Jedva čekam da vidim tvoju slatku bebu", "Wow Bella, predivna si! Biti ćeš odlična majka", "Tako divna, blažena", "Lijepa i slatka", "Ajme čestitam, sjajiš", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Izabel i Mateo bi prema pisanju časopisa Story trebali dobiti sina, no oni tu informaciju zasad nisu službeno potvdili.

Par se vjenčao 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant, a priča se da će tamo i krstiti svoje dijete.

Isplivale stare Severinine fotografije: Evo kako je pjevačica izgledala prije 15 godina, uvijek je znala privući pažnju