Slatko iščekivanje

Izabel i Mateo trudnoću čuvaju daleko od očiju znatiželjne javnosti, ali konačno se zna djetetov spol?

Izabel Kovačić - 6 Izabel Kovačić - 6 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 6 +0 Izabel Kovačić Galerija

Izabel i Mateo Kovačić navodno će postati roditelji malenog dječaka.

Naš nogometni reprezentativac i igraš britanskog Chelseaja, 26-godišnji Mateo, i njegova lijepa supruga Izabel u slatkom su iščekivanju svoga prvog djeteta, a sada je navodno otkriven i spol djeteta.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Izvor blizak supružnicima otkrio je za Story kako bi na svijet trebao stići maleni sin, a Izabel je navodno viđena u kupnji odjeće za dječaka. Trudnoću su odlučili držati dalje od očiju javnosti pa je Izabel dosad trudnički trbuh pokazala samo jednom, a objavili su i samo jednu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju u novom sastavu.

Mateo je među posljednjim objavama na profilu na Instagramu pokazao kako to izgleda kada ga Izabel šiša, no njezin su trudnički trbuh vješto sakrili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mateokovacic8 on

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant, a priča se da će tamo i krstiti svoje dijete.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene