dobit će sina

Lijepa supruga našeg nogometaša trudnički je trbuh sakrila dekicom, pokazala je kako uživa u zadnjim danima ljeta

Izabel Kovačić - 6 Izabel Kovačić - 6 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 6 Izabel Kovačić - 7 +0 Izabel Kovačić Galerija

Izabel Kovačić na najnovijoj fotki na Instagramu trudnički je trbuščić sakrila dekicom, a brojni obožavatelji poručili su joj da je prekrasna.

Izabel Kovačić uživa u posljednjim danima ljeta, a lijepa supruga domaćeg nogometaša Matea Kovačića priprema se i za rođenje njihova prvog djeteta. Izabel je na Instagramu izazvala oduševljenje fotografijama s broda na kojima je pozirala u velikoj ljubičastoj majici, a trudnički trbuh sakrila je dekicom.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

"Zalazak sunca i najudobnija dekica", napisala je Kovačić u opisu fotografija te je promovirala i svoj brend, a brojni fanovi poručili su joj da je prekrasna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunset & the coziest blanket ever @lunilou_official

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Izabel i Mateo bi prema pisanju časopisa Story trebali dobiti sina, no oni tu informaciju zasad nisu službeno potvdili. Izabel je kao trudnica pozirala tek jednom i javno podijelila fotografije jer su ona i Mateo trudnoću odlučili držati dalje od javnosti.

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant, a priča se da će tamo i krstiti svoje dijete.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene