Pjevač Ivo Amulić i njegova supruga Sandra Kekez očekuju prinovu, curicu koja bi se trebala roditi u srpnju ove godine.

Galerija


Klapa Rišpet rasprodala je dva koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski, a njezin član i pjevač Ivo Amulić (58) osim toga ima još jedan razlog za veselje.

Naime, kako doznajemo Amulić i supruga Sandra Kekez očekuju prinovu. Već znaju i spol - sretni par dobit će djevojčicu, piše Tabloid.hr. 

Pjevač je otkrio kako prinova stiže u srpnju ove godine. Inače, Amulić iz prvog braka ima kćer Hanu i sina Mihovila.  

Nakon što odrade Lisinski, najpoznatija hrvatska klapa sljedeći koncert ima u Splitu u Spaladium Areni, gdje će ovi dalmatinski slavuji održati koncert uoči Dana žena, 07. ožujka.

"Šta se kaže kod nas u Splitu pinkicu mi je sad trema, pričam i s klapom, ali ona pozitivna trema od puste želje da to bude stvarno super. Moramo sad još puno proba odradit, dolazit će na probe i naše drage Doris i Zorica. Mora sve štimat, mora bit rasvjeta dobra i u tom smislu je trema", rekao je Pero Kozomara iz Klape Rišpet.

Amulić je otkrio što su im žene poručile. 

"Da će doći na koncert i da jako rado slušaju naše pisme", rekao je Ivo.

Podsjetimo, Amulićev kolega Aki Rahimovski postao je također po treći put otac i to u 65. godini. Pjevač Parnog valjka dobio je kćer Antoniju s 27 godina mlađom djevojkom Barbarom. Iz prošlih brakova ima sina Kristijana i kćer Edinu. 

Princ Harry vratio se kući i svima jasno dao do znanja kako želi da ga sada oslovljavaju

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP