Pjevač Parnog valjka postao je otac po treći put u 65. godini. Iz ranijih brakova ima sina glazbenika Kristijana Rahimovskog i kćer Edinu.

Galerija


Aki Rahimovski (64) postao je otac kćeri Antonije s 27 godina mlađom djevojkom Barbarom. Iz prošlih brakova ima sina Kristijana i kćer Edinu. No on nije jedini među poznatima koji mijenja pelene nakon 50. godine.

Vezani članci In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir Kakav otac, takav sin, Željko Bebek prvi put zapjevao u duetu sa sinom Zvonimirom, a on već ima vojsku obožavateljica! Melanie Hamrick i Mick Jagger - 3 Nakon gubitka ljubavi svog života pronašao je sreću sa 44 godine mlađom balerinom, a uvjeti njihove veze su jako zanimljivi

Miljenik žena Zdravko Čolić (68) dobio je sa suprugom Aleksandrom kćer Unu u 50. godini, a pet godina kasnije i kćer Laru

Vlado Kalember (66) dočekao je prinovu s violončelisticom Anom Rucner (37) u 52. godini. Par je dobio sina Darijana, a razveli su se 2014. i ostali u dobrim odnosima. 

Bivši član Bijelog dugmeta Željko Bebek (74) u 57. godini postao je otac sina Zvonimira. Osim njega, sa suprugom Ružicom ima i kćer Katarinu, koju je dobio u 61. godini. 

Boris Novković (52) prošle je godine s manekenkom Iris Volf (27) dobio kćer Si. Iz prošlog braka ima dva sina.

Vječiti neženja George Clooney (58) napokon se oženio 2014. odvjetnicom Amal Alamuddin (42). Supružnici su dobili blizance Alexandra i Ellu prije tri godine. 

Mick Jagger (76) ipak je rekorder. Frontmen Rolling Stonesa dobio je osmo dijete u 72. godini s 40 godina mlađom djevojkom, balerinom Melanie Hamrick.
 

 

Iznenađeni? Naš najpoznatiji stilist priznao što nikada ne bi obukao i obuo