Rasprodanom dvoranom Lisinski odjekivale najromantičnije pjesme uz čarobnu mediteransku atmosferu dalmatinskih slavuja.

Galerija


Zna se kako iza najemotivnijih ljubavnih balada nove generacije, stoji upravo glasovita klapa Rišpet, a svoj status najpoznatije hrvatske klape te to da njihovi stihovi rijetko koga ostave ravnodušnim, ponovno je dokazala na rasprodanom koncertu održanom u kultnoj zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Prepuna dvorana Lisinski, odjekivala je najljepšim ljubavnim stihovima, a publika je bila na nogama i pjevala u glas. Najpoznatnije pjesme poput "Šta mi ljube oćeš kazat“, "Fališ mi“, "Prsti zapleteni“, ''Kad je pošla ća“,  "Samo njoj ću pivat“, "Šapnut ću ti tajnu“, samo su neke od skladbi opjevanih u jučerašnjoj idiličnoj atmosferi.

Vezani članci Klapa Rišpet (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Klapa Rišpet rasprodala i drugi dan koncerta u Lisinskom Klapa Rišpet (Foto: Promo) Klapa Rišpet rasprodala Dvoranu Lisinski 40 dana prije koncerta: Zbog ogromnog interesa zakazan još jedan

Uz njih su ljubitelji "dalmatinske pisme“, sinoć stvarali najljepše uspomene, doživjevši u punom sjaju izvedbe hitova na koje su se mnogi od njih zaljubljivali, slavili, nazdravljali, ali i tugovali. Upravo taj pluralizam savršeno pristaje mediteranskom mentalitetu klape Rišpet, koji slavi ljubav u svojoj punini i nepredvidljivosti.

Također, sretnici koji su na vrijeme nabavili karte za ovaj emotivni spektakl, mogli su uživati i u popratnim sadržajima koja su izvođači priredili, pa su se tako na pozornici Lisinskog, klapi Rišpet pridružili neki od njihovih kolega, ali prvenstveno i prijatelja među kojima Neno Belan i Giuliano. Samim time, emocija je bila još jača.

Sudeći po reakcijama svih prisutnih, sinoć je zaista sama Dalmacija i njezina emotivna srž bila u Lisinskom i osjećala se u zraku. Ovo je definitivno događaj koji se ne viđa svaki dan te ujedno i dokaz da publika voli čistu emociju, stihove prožete morem i nezaobilaznim dalmatinskim temperamentom.

Naime, s obzirom da je prvi koncert u Lisinskom u rekordnom roku rasprodan do posljednje ulaznice te da je potražnja za kartama i nakon toga bila nezapamćenih razmjera, klapa Rišpet iznimno je organizirala još jedan uzastopni koncert koji će održati večeras 26. veljače, koji je također rasprodan.

Iznimna prilika da doživite noć ljubavi i zajedno s klapom Rišpet i otplovite na valovima emocija čeka vas i u Splitu u Spaladium Areni, gdje će ovi dalmatinski slavuji održati koncert uoči Dana žena, 07. ožujka.

Pogledajte kako najljepše žene 90-ih izgledaju danas, prema nekima od njih život baš i nije bio blag