uvijek posebna!

Zgodna hurikanka dala si je oduška te je uživala u noćnom provodu, svi su gledali u minijaturnu majicu koju je imala na sebi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Ivana Nikolić u srijedu je bila na koncertu Jelene Rozge u Beogradu, a pažnju je plijenila zanimljivom modnom kombinacijom.

Ivana Nikolić iz grupe Hurricane pred sobom ima pune ruke posla skupa sa svojim kolegicama, a zgodna pjevačica je prije hrpe obaveza koje ima odlučila počastiti se izlaskom. Nikolić su fotografi tako uhvatili na koncertu Jelene Rozge u Beogradu, a prštala je energijom.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrile i što će biti kasnije! Glasine su potvrđene! Razilaze se djevojke koje su prošle godine osvojile Europu, evo što su otkrile u službenom priopćenju

Pjevačica je na sebi imala minijaturnu bijelu majicu koja je otkrila njezin tonirani trbuh, a široke poderane traperice sjajno su upotpunile njezin stil skupa s cipelama na visoku petu. Iako naizgled obična kombinacija, Ivana je u njoj zasjala popur prave zvijezde, stoga ne čudi što je bila jedna od glavnih zvijezda večeri.

Za Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić iz grupe Hurricane dosta se toga promijenilo nakon nastupa na Eurosongu, na kojem su privukle pozornost cijelog svijeta. Atraktivnim Srpkinjama glazbena karijera nakon toga je procvjetala i pred njima je mnoštvo koncerata. Kako piše Blic, cijena nastupa hurikanki sada iznosi i od 10.000 eura te imaju angažmane do kraja ljeta. Tvrdi i da je riječ o ukupno 40 koncerata i da će tijekom dva ljetna mjeseca zaraditi čak 300.000 eura.

Sanja, Ksenija i Ivana ranije su otkrile da su dobile razne ponude, no da ne žele govoriti ništa o njima dok to ne bude službeno. Proširila se priča i da se za suradnju s njima zainteresirao jedan engleski producent kojeg su oduševile.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 1 Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 3 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Celebrity Vlado Kalember pozirao sa sinom kojeg ima s Anom Rucner, obožavatelje iznenadilo koliko mu sliči!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene