Ljepotice!

Najseksi hrvatska navijačica zabavlja se s bivšom Victorijinom anđelicom, a zajedno ih se baš teško nagledati!

Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +18 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll pozirala je s jednim od najuspješnijih modela na svijetu, bivšom Victorijinom anđelicom Alessandrom Ambrosio.

Najpoznatija hrvatska navijačica i atraktivna crnka Ivana Knoll pozirala je s jednim od najuspješnijih i najpoznatijih modela na svijetu Alessandrom Ambrosio.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Ove ljepotice sjajnih figura pozirale su za kratki video koji je Ivana objavila u pričama na svojem Instagramu uz opis: ''Ručak s Alessandrom Ambrosio''.

Djevojke trenutno ljetuju u Crnoj Gori, točnije u Portu Montenegro, a za ljepote Jadrana čula je i Ambrosio, a Knoll je itekako imala sreće družiti se s ovom popularnom manekenkom.

Victorijina anđelica ove se godine odlučila za mediteransko ljetovanje pa je tako početkom srpnja sa suprugom Richardom Leejom uživala u ljepotama Italije.

Alessandra i Richard su vezu potvrdili u veljači prošle godine, nakon što su snimljeni u zajedničkom izlasku. Od onda se rijetko odvajaju. Prije Richarda Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom dijeli kćer Anju i sina Noaha.

Naša Ivana, baš kao i Alessandra, nedavno je kratko boravila u Italiji na otoku Capriju, no često ističe kako joj je od svih svjetskih destinacija ipak najdraža Hrvatska.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput primila poklon kakvom se nije nadala, no uspjela je sve okrenuti na šalu: "Ovo nikad nisam dobila!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene