Zavodljiva poza

Ispod neobičnog crnog sakoa namjerno je pokazala grudnjak, umirovljena manekenka i dalje obara ljepotom

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio alessandra ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio +3 Alessandra Ambrosio - 4 Galerija

Alessandra Ambrosio gostovala je na svečanom eventu u Madridu te se tamo pojavila u crnoj kombinaciji.

Umirovljena manekenka Alessandra Ambrosio gostovala je na svečanom događaju u Madridu te svojim modnim odabirom privukla mnoge poglede.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

Naime, Alessandra je za ovu prigodu odabrala crno svečano odijelo, čiji je gornji dio sadržavao detalje crnih perli. Ispod toga nazirao se grudnjak crne boje i srcolikog oblika koji je također sadržavao iste detalje kao i sako te je istaknuo njezine grudi. Kosu je pomno zalizala, a šminkom je naglasila oči. Cjelokupni izgled završila je crnim klasičnim sandalama i crnom minijaturnom torbicom.

Odavno je poznata javnosti po svojim modnim kreacijama u kojima uvijek prolazi itekako zapaženo. Tako je bilo i nedavno na Filmskom festivalu u Cannesu.

U vezi je s Richardom Leejom, a prije njega je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima kćer Anju i sina Noaha.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +22 Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives pozirala u vrućim hlačicama pa ukazala na problem s kojim se bori svaka žena, pratitelji je sprdaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene