Ljepotica u žutom

Umirovljena anđelica uživa u Italiji sa svojim partnerom, a od tamo dijeli i vruće fotografije

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio +8 Alessandra Ambrosio Galerija

Alessandra Ambrosio na Instagram profilu podijelila je fotografiju u žutoj haljini koja je istaknula njezinu vitku figuru.

Umirovljena brazilska manekenka Alessandra Ambrosio na Instagram profilu objavila je fotku u žutoj haljini koja je oduševila njezine pratitelje.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

Riječ je o dugoj žutoj haljini s velikim prorezom koji je istaknuo njezine noge, ali i s dekolteom koji je naglasio njezine grudi. U ovoj kombinaciji izvrsno je pokazala svoje atribute, ali i zanosnu figuru.

"Slatki život...", stajalo je u opisu.

Pratitelji su joj uputili niz komplimenata ispod fotografije: "Jako si lijepa", "Super fotka", "Ljepotica u žutom", "Savršena", "Jednostavno prelijepa".

U zadnje vrijeme na društvenim mrežama objavljuje i fotografije u sportskim kombinacijama iz čega se da naslutiti da naporno vježba kako bi održala savršenu figuru u 40-ima. 

Alessandra trenutno uživa na odmoru sa svojim partnerom Richardom Leejom, a od tamo je objavila fotku na kojoj izmjenjuju nježnosti i uživaju na doručku uz prekrasan pogled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Alessandra i Richard su vezu potvrdili u veljači prošle godine, nakon što su snimljeni u zajedničkom izlasku. Od onda se rijetko odvajaju. Prije Richarda Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom dijeli kćer Anju i sina Noaha. 

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +24 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u badiću zanimljivog kroja pokazala nikad tanji struk, izrez s prednje strane pokazao se kao pun pogodak!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 +15 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Celebrity Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a pažnju je krala i supruga glumca, koju ne viđamo često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene