Čestitamo!

Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali roditelji, preslatkom objavom otkrili spol i ime djeteta, a vijest su neko vrijeme čuvali za sebe

Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali su roditelji dječaka Olivera koji je na svijet stigao u travnju.

Naš popularni komičar Ivan Šarić i njegova partnerica i manekenka Korana Gvozdić postali su sretni roditelji dječaka kojem su odlučili dati ime Oliver, a sretnu vijest objavili su na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

"Oliver. Ja, tata. Nemam puno za reći osim da je moja Korana snažnija od svemira", napisao je emotivni Ivan uz fotografiju na kojoj on i Korana na dlanovim drže ručicu malenog Olivera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

Sličnu je fotografiju objavila i Korana, koja je otkrila da je maleni na svijet stigao 13. travnja, a par je sve dosad tu vijest odlučio zadržati samo za sebe i najbliže. 

"Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha - Oliver. 13.04.2021.", napisala je Korana uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

 "Čestitam, prekrasni ljudi", "Čestitke od sveg srca", "Dobrodošao Olivere. Čestitke roditeljima", "Aaaa daaj! Znači vi ste već mama i tata skoro mjesec i pol? Paaa čestitam od srca", "Dobrodošao mali princ", "Čestitam, daj mu bože zdravlja i snage u ovom ludom svijetu" "Uživajte u svakom trenutku, u svakom dahu", "Bravo mama, dobrodošao Oliver", "Predivno, čestitke hrabrom Oliju", "Puno zajedničkih trenutaka ispunjenih srećom", samo je dio brojnih čestitaka i lijepih želja koje su dobili u komentarima.

Korana je početkom veljače na svojem Instagramu otkrila da će ona i njen dugogodišnji partner Ivan postati roditelji. Par je zajedno od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih i najatraktivnijih domaćih parova, a dijete je stiglo kao kruna njihove velike ljubavi.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Šuput drastično promijenila imidž, a goli trbuh samo dva mjeseca nakon poroda i ne pokušava sakriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene