Uvijek originalan

Ivan Šarić napisao zanimljivo pismo Rimcu i zamolio ga za nešto što mnogi žele, pratitelji vjeruju da bi mu plan mogao upaliti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Šarić gotovo svakodnevno nasmijava javnost svojim objavama na društvenim mrežama, a sada je pokušao humorom doći i do nečega što svi žele.

Ivan Šarić izazvao je salve smijeha svojom zadnjom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Komičar koji gotovo svakodnevno nasmijava javnost svojim objavama na društvenim mrežama, sada je uz pomoć humora pokušao doći do nečega što mnogi žele.

Objavio je pismo koje je napisao Mati Rimcu i u kojem ga je zamolio za vožnju u njegovoj Neveri.

"Dragi Mate, zovem se Ivan i imam 37 godina. Bio sam jako dobar ove godine... Pa bi moja želja bila par krugova u Neveri. S nestrpljenjem iščekujem tvoj odgovor", stoji u Šarićevu pismu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

"Legenda", "Ovo je top", "Daj mu đir", podržali su ga pratitelji, a mnogi su u komentarima označili Rimca čiji se odgovor još čeka.

Inače, Šarić je ove godine postao tata. Sa svojom dugogodišnjom partnericom, manekenkom Koranom Gvozdić, u travnju je dobio sina kojemu su dali ime Oliver.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene