Ples sa zvijezdama

Pogledajte kako to izgleda kad Šarić komentira svoj nastup, a saznali smo i detalj koji su on i partnerica samo nama ispričali

Ivan Šarić i Paula Jeričević (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ivan Šarić i Paula Jeričević (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Paula Jeričević (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ivan Šarić i Paula Jeričević (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ivan Šarić i Paula Jeričević (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) +0 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Šarić i Paula Jeričević u drugoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' otplesali su engleski valcer.

Ivan Šarić i Paula Jeričević u drugoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" otplesali su engleski valcer.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) "Ona je moja stijena" Ivan Šarić nije imao tremu u "Plesu sa zvijezdama" i to zahvaljujući samo jednoj osobi, evo o kome je riječ

Iako nam je poznati komičar priznao kako se dio prijatelja dobro našalio na njegov račun uoči početka plesnog showa, Ivan im je dokazao kako se doista nemaju čemu smijati. A u posljednjoj emisiji, sa svojom lijepom i talentiranom partnericom Paulom, otplesao je engleski valcer na pjesmu "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića.

Posebno iznenađenje za Ivana bila je njegova djevojka Korana Gvozdić koja se pojavila na pozornici na kraju izvedbe i dala mu ocjenu 10, a žiri 31 bod. "To je zaista bilo fantastično. Ivane, oduševio si me. Krakat si, ali si izvrsno koristio petu i prste. Bravo za sve", poručila im je Almira.

A kako su Ivan i Paula doživjeli posljednji nastup? To smo odlučili provjeriti dan kasnije u našem studiju u kojem smo im pustili snimku te ih zamolili da ju komentiraju pred nama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Ovdje sam se skoro poskliznuo", poviknuo je u jednom trenutku Ivan, a onda je otkrio tajnu o Paulinoj crno-bijeloj haljini koja ja rađena prema njezinoj zamisli i koja je oduševila i publiku i žiri.

"Kao prvo, pohvala garderobi koja je napravila ovu haljinu prema Paulinoj zamisli, ali bilo je toliko problema. Da to bude kratka haljina, ali da to ne bude... ". "Seljačka haljina", ubacila se Paula, a Ivan dodao: "Droljasta sam mislio." Na kraju je kroz smijeh priznao kako su njegovu partnericu toliko stegnuli s gumom, kako bi joj haljina pristajala kao salivena, da nije mogla disati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

Ivan je komentirao i pojavljivanje svoje zaručnice na podiju nakon završetka plesne točke.

"Ja sam znao da će ona doć, ali kad je ona dignula tu desetku. Moj osmijeh bio je iskrena reakcija. A kad je ona zasuzila, onda sam rekao 'nemoj, nemoj'. I tako sam skoro bio curica i plakao na podiju." "Tebe Korana jako voli", poručio je Pauli Ivan, a što Paula misli o Korani, saznajte u videu u našoj galeriji.

Treća epizoda "Plesa sa zvijezdama" na rasporedu je ove nedjelje, 31. ožujka, u 20.15 sati samo na Novoj TV.

A tko će biti drugi par koji će napustiti show, saznat ćemo već ove nedjelje u novoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama".

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene