Posebno iznenađenje za Ivana Šarića u sinoćnjoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" bila je njegova zaručnica Korana Gvozdić.

Galerija


Ivan Šarić i Paula Jeričević u drugoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" otplesali su engleski valcer.

Vezani članci Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plesni nastupi rasplakali su i plesače i publiku: "Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača" Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) Nastup Ivana i Paule bio je pun iznenađenja: On je pjevao, a posjetila ih je i neočekivana gošća

I to ne na bilo koju pjesmu, već legendarnu "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića, pa je ples bio posebno emotivan.

Posebno iznenađenje za Ivana bila je njegova zaručnica Korana Gvozdić, koja se pojavila na pozornici na kraju izvedbe i dala mu ocjenu 10 Naravno, njegova najveća podrška i najvatrenija navijačica nagradila ga je i poljupcem, a žiri prvom devetkom.

Poznati komičar i voditelj oglasio se i na svom profilu na Instagramu te pozvao obožavatelje da glasuju za njega i njegovu partnericu, koju je ponovno nahvalio kratkom, ali sasvim dovoljnom rečenicom "ti si bomba". Ivan je u istoj objavi još jednom pokazao i kakav je sretnik što ima Koranu uz sebe.

"Ali kad sam te vidio... Pa skoro sam ko curica vrisnuo", poručio je Ivan prelijepoj zaručnici s kojom je u sretnoj vezi već više od 6 godina, dok su zaruke pale tijekom romantičnog odmora na grčkom Zakyntosu.

Par sve ove godine slovi za jedan od najomiljenijih i najstabilnijih na domaćoj sceni te doista vraća vjeru u pravu ljubav.

"Ja sam jako sretan čovjek. Moja stijena", poručio joj je Ivan nakon prve epizode plesnog spektakla Nove TV koji se prenosi uživo svake nedjelje u 20:15. 

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg