Za desetku!

Šarić se pretvorio u elegantnog plesača, a kao čestitka na kraju valcera dočekalo ga je posebno iznenađenje!

Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Galerija

Ivan Šarić i Paula Jeričević u drugoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' otplesali su engleski valcer.

Posebno emotivan nastup u drugoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' imali su Ivan Šarić i Paula Jeričević koji su otplesali engleski valcer na pjesmu "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića. Posebno iznenađenje za Ivana bila je njegova djevojka Korana Gvozdić koja se pojavila na pozornici na kraju izvedbe i dala mu ocjenu 10, a žiri 31 bod.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) Prvi freestyle Nastup Ivana i Paule bio je pun iznenađenja: On je pjevao, a posjetila ih je i neočekivana gošća

"To je zaista bilo fantastično. Ivane, oduševio si me. Krakat si ali si izvrsno koristio petu i prste. Bravo za sve", rekla je Almira.

"Iz šlampavog cha cha cha u elegantnog plesača. Svaka Čast! Stvarno sam oduševljen. Paula jako pametno odigrano što se koregorafije tiče. Oduševljen sam", izjavio je Nicolas.

"Pojavio se jedan gospodin zahvaljujući Pauli. Moram biti zadovoljan", zaključio je Dinko.

"Ti si takva faca! Plešeš predivno, mekano se krećeš, ne vidi se umor kod tebe što je jako bitno", bila je zadovoljna Tamara.

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Ovog puta nema mjesta šali – pogledajte kako se Ivan Šarić snalazi na plesnom podiju!

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook,Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene