Iva Jerković je na profilu na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu pola godine nakon poroda pa dobila niz komplimenata.

Galerija


Iva Jerković, koja nosi titulu jedne od najljepših žena u Hrvatskoj ovo ljeto će pamtiti kao posebno, jer je prvo koje provodi u društve kćeri Rine Ami koju je rodila prije pola godina, a koliko joj je lijepo pokazala je svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Vezani članci In Magazin: Hrvatske trudnice Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati! Iva Jerković - 1 Iva Jerković prvi put pokazala svoju kćerkicu Rinu Ami koju je rodila prije 10 mjeseci

39-godišnja Iva je među posljednjim fotografijama objavila onu u crnom jednodijelnom badiću koji i pokazala savršenu liniju samo šest mjeseci nakon poroda, za koju je dobila niz komplimenata i pohvala.

"Sunce me poljubilo", napisala je Iva uz fotografiju snimljenu na Paklenim Otocima.

"I paklena Iva", "Prekrasnaaa", "Ljepoto divna", "Koja je ovo lijepa žena", "Fantazija si", "Žena stvarno izgleda predivno, svaka čast", "Prekrasna i odlična", "Ajme top", "Mamasita predivna" "Prekrasna i ti i kostim, baš onako damski bez vulgarnosti", "Najljepša", "Bome tijelo iz snova", "Kako je moguće da si ti rodila prije pola godine? Ženo, odaj nam tajnu više", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila.

Iva je rodila djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u veljači ove godine, a o trudnoći s poduzetnikom Josipom Antićem prvi je put progovorila u listopadu prošle godine.

Maja Šuput pozirala s mamom i oduševila, svi kažu da je ljepotu naslijedila od nje: "Kao sestre ste"