nedostajala je pratiteljima

Jednu od najljepših Hrvatica nismo vidjeli cijelo ljeto, no sada se iskupila fotkom u badiću: "Mamita nikako da dođe na red"

Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Mario Poje 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković dosta se povukla iz javnosti otkako je postala majka, a cijelo ljeto nije objavila nijednu svoju fotografiju na Instagramu, sve do sad.

Manekenka i voditeljica Iva Jerković, koju mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica, u veljači prošle godine postala je majka i ne krije koliko se od tada njezin život promijenio.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Tako je sada otkrila da zbog kćerkice cijelo ljeto nije uspjela objaviti nijednu svoju fotografiju na Instagramu, pa se pratiteljima odlučila iskupiti jednom na kojoj pozira u badiću.

"Cijelo ljeto bez i jedne fotke, mamita nikako da dođe na red... Malena se nauživala, sad može i mama opaliti koju fotku... Bar za kraj ljeta", napisala je uz selfie s ljetovanja u Skradinu na kojemu nosi slamnati šešir i sunčane naočale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

"Obožavam ova nova ljeta u troje, nema baš slika mame, malo ima najljepših trenutaka i osmjeha", dodala je Iva u opisu fotke.

Pratitelji su joj poručili da je najljepša i da im je nedostajala te su se je obasuli lajkovima i srcima.

Inače, Iva je kćerkicu Rinu Ami rodila u 38. godini, a dobila ju je s poduzetnikom Josipom Antićem s kojim je skrivala vezu sve dok se nije doznalo da je trudna.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) +2 Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Celebrity Legendarni glumac u javnosti se nije pojavio već godinu dana, iza toga se navodno krije stvarno tužan razlog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene