neke je ostavila bez teksta

Jedna od najljepših Hrvatica pozirala u dotjeranom izdanju, ne mogu joj se nadiviti ni brojne druge domaće ljepotice

Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković je zadivila svoje pratitelje na Instagramu novom fotografijom, a dobila je i komplimente od drugih poznatih Hrvatica.

Bivša manekenka Iva Jerković svojom posljednjom fotografijom na Instagramu samo je još jednom potvrdila da s razlogom već godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Objavila je selfie iz automobila na kojemu ima besprijekornu frizuru i šminku, a svojim je izgledom neke druge domaće ljepotice uspjela ostaviti bez teksta.

Tako su joj Nina Badrić, Iva Šarić i Maja Cvjetković ispod fotke samo zalijepile emotikone srca i vatrice, no zaredali su se i brojni komplimenti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

"Stvarno si bila prva do Boga dok je ljepotu dijelio", "Predivna Iva", "Najljepša", "Kako možeš ovako dobro izgledati?!" samo je dio pohvala koje je dobila ispod fotke, a u kratkom je roku skupila i na tisuće lajkova.

A iako je najčešće imamo priliku vidjeti potpuno dotjeranu, Iva je nedavno zadivila svoje pratitelje i u jednom za nju netipično opuštenom izdanju kojim je potvrdila i da nema toga što joj ne stoji.

Inače, Jerković je u veljači 2020. rodila kćerkicu Rinu Ami te je u 38. godini prvi put postala mama. Otac djevojčice je poduzetnik Josip Antić, s kojim je vezu Jerković godinama skrivala, a prvi je put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene