Iva Jerković je zadivila svoje pratitelje na Instagramu novom fotografijom, a dobila je i komplimente od drugih poznatih Hrvatica.

Galerija


Bivša manekenka Iva Jerković svojom posljednjom fotografijom na Instagramu samo je još jednom potvrdila da s razlogom već godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica.

Vezani članci In Magazin: Hrvatske trudnice Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati! Iva Jerković - 1 Iva Jerković prvi put pokazala svoju kćerkicu Rinu Ami koju je rodila prije 10 mjeseci

Objavila je selfie iz automobila na kojemu ima besprijekornu frizuru i šminku, a svojim je izgledom neke druge domaće ljepotice uspjela ostaviti bez teksta.

Tako su joj Nina Badrić, Iva Šarić i Maja Cvjetković ispod fotke samo zalijepile emotikone srca i vatrice, no zaredali su se i brojni komplimenti.

"Stvarno si bila prva do Boga dok je ljepotu dijelio", "Predivna Iva", "Najljepša", "Kako možeš ovako dobro izgledati?!" samo je dio pohvala koje je dobila ispod fotke, a u kratkom je roku skupila i na tisuće lajkova.

A iako je najčešće imamo priliku vidjeti potpuno dotjeranu, Iva je nedavno zadivila svoje pratitelje i u jednom za nju netipično opuštenom izdanju kojim je potvrdila i da nema toga što joj ne stoji.

Inače, Jerković je u veljači 2020. rodila kćerkicu Rinu Ami te je u 38. godini prvi put postala mama. Otac djevojčice je poduzetnik Josip Antić, s kojim je vezu Jerković godinama skrivala, a prvi je put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

Zna se pravi razlog zbog kojeg su prekinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, sve je potvrdila njezina bliska prijateljica