Iva Jerković pozirala je sa osmijehom na licu i s manje šminke nego inače, a nosila je traperice i jaknu.

Galerija


Jedna od najljepših Hrvatica Iva Jerković jako je aktivna na Instagramu i često dijeli svoje fotografije, a sad je objavila jednu u opuštenijem izdanju. 

Vezani članci Sandra Perković Zaljubljena Sandra Perković dugogodišnjem dečku i treneru posvetila emotivnu objavu koja topi srca Iva Jerković Vratila se jedna od najljepših Hrvatica, nakon rođenja kćerkice u 38. godini odradila je prvo snimanje

"Sjetite se onih dana kada ste molili za ono što danas imate i recite: 'Hvala'", napisala je Iva. Bivša manekenka je pozirala sa osmijehom na licu i s manje šminke nego inače u trapericama i jakni, a kosu je svezala u rep. 

Uslijedili su komplimenti, ali i zanimljiv komentar naše najbolje atletičarke Sandre Perković. "Baš tako. Usput, kad narastem želim biti Iva Jerković", napisala je bacačica diska. 

"Tako je, ljepoto", komentirala je Nina Badrić. "Predivna", "Dobro zboriš", "Curetak zauvijek", komentirali su ostali pratitelji. 

Inače, Jerković je prvi put postala mama u 38. godini, a rodila je u veljači 2020. kćerkicu Rinu Ami. Otac djevojčice je poduzetnik Josip Antić, s kojim je vezu Iva godinama skrivala, a prvi je put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa

Prvi put u javnosti s kćeri otkako je rodila prije šest mjeseci, vidi se da uživa u majčinstvu