Mijenja li se ona uopće?

Jedna od najljepših Hrvatica proslavila je 40. rođendan, prijateljica je otkrila kako je izgledala prije 11 godina, razlike kao da nema!

Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković/Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković proslavila je 40. rođendan, a među čestitkama su se našle i neke fotografije koje odaju koliko se malo promijenila tijekom posljednjih desetak godina.

Domaća manekenka i voditeljica Iva Jerković, koju mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica, proslavila je 40. rođendan, a sa svojim je pratiteljima u Instagram pričama podijelila brojne čestitke koju su joj uputili dragi prijatelji.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Među njima se našla i ona Suzy Josipović Redžepagić, a riječ je o njihovoj zajedničkoj fotografiji snimljenoj još 2010. godine.

"Sretan rođendan mojoj, naljepšoj Ivi Jerković", napisala je Suzy uz fotografiju na kojoj poziraju, a za koju bi malo tko rekao da je snimljena prije 11 godina jer Iva se do danas gotovo ništa nije promijenila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic)

Iva je u veljači 2020. godine rodila kćerkicu Rinu Ami, koju je dobila s poduzetnikom Josipom Antićem. Vezu su godinama skrivali, a Iva je prvi put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Instagram) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Instagram) +4 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Celebrity Ovoj ženi su 63 godine, u bikiniju izgleda savršeno, no mnoge je jedan detalj na ovoj fotki dobro nasmijao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene