omiljena je!

Našu bivšu manekenku prozvali su novom kraljicom Torcide nakon slavlja Hajduka na Maksimiru, hvalospjevima nema kraja!

Iris Rajčić (Foto: Instagram) Iris Rajčić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Rajčić (Foto: Instagram) Galerija

Iris Rajčić su navijači prozvali novom kraljicom Torcide nakon pobjede gola njezina supruga Marka Livaja na utakmici Hajduka i Dinama.

Nakon što je Hajduk pobijedio Dinamo na Maksimiru rezultatom 2:0, Torcida ne može prestati pisati hvalospjeve 14 godina starijoj zaručnici nogometaša Marka Livaje, Iris Rajčić.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

Bivša manekenka se na Instagramu, kojeg je ponovno otključala za javnost, pohvalila golom koji je na utakmici zabio Livaja i nije skrivala koliko je ponosna na njega.

"Bravo ljubavi! Prvi put na Maksimiru i eto ti na", napisala je u opisu objave, a u komentarima su je mnogi navijači Hajduka prozvali novom kraljicom Torcide i zahvalili joj se na njezinu doprinosu splitskom klubu.

Naime, mnogi su upravo Iris pripisali zasluge za Livajin ostanak u Hajduku ovo ljeto.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Iris je s Markom u veljači ove godine dobila sina Lorenza, a 2016. su postali roditelji kćeri Elizabet. Zajedno su od 2014., a Rajčić je prije njega bila s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 9 Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 7 Petar Grašo - 6 +8 Petar Grašo - 5 Clubzone Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: "Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila''  

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Celebrity U godinu i pol od punašne slatkice pretvorila se u seksi zavodnicu, evo kako izgleda s 35 kilograma manje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene