Ne krije ponos

Iris Rajčić i Marko Livaja krstili sina, za kumu su odabrali našu poznatu glumicu koja se u toj ulozi i više nego snašla!

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Gruica Uglešić Galerija

Ana Gruica Uglešić bila je kuma na krštenju malenog sina Iris Rajčić i Marka Livaje u Splitu.

Voditeljica i bivša manekenka Iris Rajčić i nogometaš Marko Livaja krstili su svog petomjesečnog sina Lorenza u crkvi na splitskom Sustipanu, a za kumove su odabrali svima dobro znana lica.

Pogledaj i ovo Iris Livaja - 2 pazila je na svaki detalj Iris Livaja pokazala je kako je ukrasila božićno drvce, jedan je ukras posebno svima zapeo za oko

Naime, malenom je Lorenzu kuma bila splitska glumica Ana Gruica Uglešić, koja je slatke trenutke s krštenja podijelila i na svom Instagramu.

"Krstili smo našeg malog Lorenza. Hvala mami, mojoj Irki, i tati Marku što su me počastili tako važnom ulogom u Lorenzovu životu... Kao i kuma Matu. Uvijek ćemo biti tu. Jer tome kumovi i služe", napisala je Ana uz fotografije s krštenja na kojima pozira sa suprugom Boranom, Iris, Markom i djecom. 

Ana je za tu svečanu prigodu odabrala bijelo elegantno odijelo s prslukom ispod kojeg se isticao njezin bujni dekolte.

Inače, Marko i Iris našli su se nedavno u centru pažnje nakon što je on odlučio ostati u Hajduku, što su ga molili navijači, a mnogi na tome zahvaljuju i njegovoj 14 godina starijoj zaručnici Iris.

Sina Lorenza dobili su u veljači ove godine, a 2016. postali su roditelji kćeri Elizabet. Zajedno su od 2014. godine, a Iris je prije Marka bila u vezi s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene